Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Old Mill - La Moara Veche

OLD MILL – La Moara Veche

Restaurant și pizzerie, Old Mill- La moara veche după cum mai este cunoscut reprezintă unul dintre cele mai frecventate localuri din Oradea. Situat aproape de centrul orașului într-un loc retras încât să nu fi deranjat atunci când dorești să își începi sau sfârșești ziua.

Old Mill a devenit rapid cunoscut, deoarece oferă vara și terasă celor care doresc să își savureze preparatele preferate în aer liber, dar și iarna oferind căldura unui loc încărcat în timp prin mobilierul pe care îl prezintă. Prețurile pe care le oferă restaurantul Old-Mill sunt variate, dar excelente oricărui individ care dorește a-i fi oaspete. Meniul este unul variat, oferind o largă gamă de paste, de feluri de pizza, dar și de mâncăruri românești. Restaurantul Old-Mill vă așteaptă și cu o serie de băuturi pentru fiecare gust, de la sucuri naturale, limonade la vinuri selectate pentru fiecare preparat.

Contact:

Adresă: Str.Mihail Kogălniceanu, numărul 26, Oradea

Programul restaurantului:

Luni – Joi: 10:00 – 23:00

Vineri: 10:00 – 00

Sâmbătă: 12:00 – 00

Duminică: 12 :00 – 23 :00

Facebook : www.facebook.com/OLD-MILL-La-Moara-Veche-308777079142254/

Site: www.oldmill.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie