Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)

Metabolic Balance

Metabolic Balance este o metodă folosită cu succes de peste 1000000 oameni din întreaga lume și promite un corp sănătos, în formă maximă și plin de energie. Numai prin schimbarea regimului alimentar, fără a posti sau a suferi de foame, fără administrarea de suplimente alimentare speciale, de pulberi sau medicamente, este obţinută o reglare armonioasă a greutăţii.

Planul dumneavoastră individual de nutriție facilitează un echilibru metabolic între „chimia” organismului dumneavoastră și „chimia” alimentară potrivită. Nu vă veți hrăni doar cu alimentele și mineralele sănătoase și indispensabile organismului dumneavoastră, ci veți consuma într-o mai mare măsură acele alimente de care are nevoie organismul dumneavoastră, pentru o reechilibrare a metabolismului. Planul individual ia în considerare situaţia particulară a organismului dumneavoastră, fiind realizat exclusiv pe baza analizelor personale.

Scopul planului de nutriţie personalizat este reechilibrarea metabolismului şi reglarea greutăţii corporale. Schimbarea regimului alimentar îmbunătăţeşte cu caracter general bunăstarea fizică şi psihică. Acestea contribuie la un aspect mai sănătos, vitalitate sporită, la o îmbunătăţire a performanţelor fizice şi psihice, la creşterea capacităţii de concentrare şi la un echilibru emoţional mai bun. Sentimentul de îmbunătăţire a stării generale apare după numai câteva zile. Oboseala datorată alimentaţiei proaste, precum şi apatia care survine după servirea meselor sunt înlocuite, tot mai intens, de o creştere a energiei şi vitalităţii. În mod suplimentar, exerciţiile fizice corespunzătoare contribuie la îmbunătăţirea procesului metabolic.

Efectul de yoyo specific numeroaselor diete poate fi contracarat prin schimbarea atentă a regimului. Cine şi-a modificat alimentaţia şi continuă să respecte câteva reguli de bază are şanse mari să îşi menţină greutatea dorită.

Obține acum silueta dorită, alege sănătatea și starea de bine!

Despre Ramona Tomuța
Sunt nutriționist și consilier acreditat Metabolic Balance, absolventă a masterului Științele Nutriției din cadrul Universității Babes-Bolyai Cluj Napoca și a Facultății de Inginerie, specializarea Tehnologia și Controlul Calității Produselor Alimentare, Unversitatea Aurel Vlaicu Arad, cu o experiență de peste 9 ani în domeniul siguranței alimentelor, activând ca Inginer Tehnolog în cadrul Serviciului Control Oficial Siguranța Alimentelor Bihor. M-am luptat cu kilogramele în plus multă vreme, eu însumi am slăbit 19 kg cu programul de nutriție Metabolic Balance, cunoscând în detaliu fiecare fază a programului, lucru care m-a ajutat ulterior să-i înțeleg și să-i susțin pe cei care urmează acest program educațional de nutriție și cu care de altfel am stabilit o relație de prietenie, motivându-i pe tot parcursul programului, uneori chiar și după terminarea acestuia. Doresc să fiu un sprijin și o sursă de informare pentru toți acei oameni care conștientizeazaă importanța alimentației și au nevoie de îndrumare către un stil de viață sănătos, scopul meu este de a-i ajuta să facă alegeri conștiente cât mai corecte pentru fiecare având în vedere multitudinea de produse alimentare de pe piață.

Sunt deschisă pentru a învăța încontinuu dar și pentru a trăi eu însumi o viață sănătoasă demnă de urmat. Printr-o alimentație echilibrată, naturală și sănătoasă, și în combinație cu un exercițiu fizic corespunzător, cele mai multe boli și afecțiuni ale civilizației moderne ar putea fi reduse enorm sau, eventual, chiar eliminate.

Detalii suplimentare și programări pe site-ul www.plandealimentatie.ro
sau la telefon:
0743 898791 – Ramona Tomuța
Cabinet de nutriție:
Str. Iuliu Maniu, nr.52, Oradea

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie