Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Laguna Aqua

Laguna Aqua – apa care aduce calitatea vieții dumneavoastră

Compania Laguna Aqua este parte a grupului de firme Laguna Group ce activează pe piața românească din 1994. Această companie comercializează produse de purificare a apei, care pot fi folosite fie la birouri, fie la domiciliul clienților.

Produsele Laguna Aqua sunt certificate și respectă normele europene de calitate, igienă și siguranță. Acestea sunt realizate după ultimele tendințe tehnologice astfel încât calitatea apei oferită de produsele Laguna Aqua aduc un plus de calitate vieții.

Sistemele de purificare a apei furnizate de Laguna Aqua sunt produse de lideri europeni în domeniu pentru a garanta o apă pură, perfect echilibrată și sănătoasă.

Compania are peste 20 de ani experiență în domeniu, și o echipă dedicată din plin activității. Scopul Laguna Aqua este de a ajuta la ridicarea nivelului calității vieții clienților, indiferent dacă este vorba despre birouri cu un personal numeros, sau o familie care își dorește să consume apă de cea mai bună calitate.

Produsele Laguna Aqua destinate domeniului industrial sunt în conformitate cu normele europene. Ele pot fi folosite de către oricare din numeroasele industrii, precum: Spălătorii industriale, panificație, stații de tratare, restaurante, hoteluri, industria farmaceutică, etc.
Laguna Aqua dispune de specialiști în diagnosticare și proiectare, care vă vor pune la dispoziție sisteme complexe de purificare și tratare a apei.

Soluții pentru o apă pură și de calitate sunt oferite și la domiciliu. Chiar dacă majoritatea familiilor dispun de apă potabilă, acest lucru nu presupune și faptul că apa este curată, fără contaminanți, deoarece legislația permite ca în apa potabilă să existe nitriți, metale grele, clor și alți contaminanți, în anumite limite.
Dacă doriți să vă asigurați că cei dragi vouă vor consuma apă de calitate, și vor avea implicit o viață mai bună, puteți lua acum legătura cu unul în reprezentații Laguna Aqua!

Mai multe informații găsiți:

http://laguna-aqua.ro/
https://www.facebook.com/LagunaAqua/
LAGUNA AQUA – ORADEA
ADRESA: Str. Cuza Voda nr. 74-76, Bihor
TEL/FAX: 0730.611.193
E-MAIL: [email protected]

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie