Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Kokolosh - răsfăț pentru cei mari, joacă pentru cei mici

Kokolosh – răsfăț pentru cei mari, joacă pentru cei mici

Sigur ați auzit și voi de Kokolosh, locul unde mulți părinți aleg să serbeze ziua de naștere a copilului. Probabil ați și văzut în news feed-ul Facebook-ului poze cu cei mici, încântați de locația plină de jucării și atmosfera dulce a copilăriei.

Kokolosh nu este doar un loc unde poți să mergi cu copiii. Într-adevăr, dezvoltarea locației cu alternativă de loc de joacă, a venit din dorința proprietarilor de a oferi momente de relaxare părinților care doresc să se bucure în liniște de o masă gustoasă, iar cei mici să se poată juca în apropiere. Fără stres, doar mâncare bună și copii fericiți!

Totuși, ceea ce merită menționat este că sunt 3 spații Kokolosh, aflate în Oradea Plaza, Piața Cetății nr. 1. Bistroul se află exact lângă spațiul de joacă al copiilor, pentru a putea fi observați de părinții care savurează produsele din meniul Kokolosh, fără a avea grija celor mici.

Cel de-al treilea spațiu Kokolosh este o sală de evenimente cu un design excelent și rafinat. Aici au loc săptămânal evenimente, fie de tip team building, petreceri cu prietenii sau celebrarea zilei de naștere. Aici, aveți posibilitatea de a alege o petrecere la care mâncarea este asigurată tot de echipa Kokolosh, cu preparate pregătite proaspete și aburinde pentru toți invitații dumneavoastră. De asemenea, aveți opțiunea și de a închiria doar sala de evenimente, fără serviciile de bucătărie.

Recomandăm tuturor gurmanzilor sau celor care își doresc să guste din preparate apetisante, pregătite cu grijă din ingrediente de foarte bună calitate, să viziteze bistroul Kokolosh din Oradea Plaza. Meniul zilei este de asemenea diversificat și la un preț excelent.

Pentru părinții interesați de locul de joacă, menționăm următoarele:

La locul de joacă, v-așteaptă jucării și distracție pentru copii între 0-9 ani, iar tarifele sunt:
* jumătate de oră: 9 RON
* o oră: 17 RON
* o oră și jumătate: 22 RON
* două ore: 28 RON
* două ore și jumătate: 32 RON
* trei ore: 38 RON
* peste patru ore: 10 RON/ oră

Date de contact
Adresă:  Oradea Plaza, Piata Cetatii nr. 1, Oradea
Facebook

Telefon: 0754 222 421

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie