Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
International School Of Oradea

International School Of Oradea – prima şcoală cu predare doar în limba engleză din Oradea

International School of Oradea este prima școală cu predare în limba engleză din Oradea, având un curriculum de învățământ bazat pe o abordare multi-senzorială, prin joc. În cadrul școlii primare, ISO oferă o educație acreditată Cambridge, în limba engleză, aceasta fiind adaptată pentru a satisface nevoile elevilor expați, dar și al elevilor români.

Școala Internațională din Oradea oferă fiecărui elev o educație vastă și echilibrată într-un mediu plin de suport și siguranță. Sistemul de învățământ de aici promovează creativitatea și excelența. Un aspect deosebit de important este armonia creată într-un grup divers de elevi.

Profesorii și conducerea Școlii Internaționale din Oradea își doresc pentru toți elevii atingerea întregului potențial. Scopul principal este ca fiecare elev să își dezvolte abilitățile de a deveni adult independent, care va putea contribui la un viitor mai bun, și implicit o societate mai bună.

Deoarece elevii provin din diferite culturi, religii și origini etnice, metoda de educație regăsită aici se inspiră din această diversitate prin adoptarea idealurilor înțelegerii internaționale și a cetățeniei responsabile.

La International School of Oradea elevii învață într-un mediu care le stimulează creativitatea. Copiii au ocazia de a participa la o serie de activități extrașcolare și excursii care extind aria de dezvoltare a competențelor academice și sociale.

Valorile cele mai importante pe care se bazează sistemul de învățământ ISO sunt: adevărul, libertatea, justiția, drepturile omului, legea și efortul colectiv pentru binele comun.

ISO vine în întâmpinarea nevoilor educaționale ale comunității internaționale din Oradea, precum și ale elevilor români care doresc să acceseze un program de învățământ internațional în limba engleză. Sunt bineveniți băieți și fete de toate etniile, religiile și culturile.

În prezent, ciclurile de învățământ disponibile în cadrul ISO sunt grădinița și școala primară.

Dacă sunteți interesați, vă invităm să vizitați campusul școlar pentru a vă face o idee mai clară despre atmosfera Școlii Internaționale din Oradea.

Date de contact:

International School of Oradea
Calea Armatei Române 1F,
Oradea – Bihor
Postal Code 410203
Tel: +40 359 178 757
E-mail [email protected]

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie