Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Farmacia Farmimpex

Farmacia Farmimpex Oradea.

Farmacia Farmimpex Oradea este o farmacie non stop din Oradea, care a fost înființată în anul 1991. Aceasta aparține grupului de farmacii independente Ethica, fiind la rândul său o farmacie independentă. Unitatea farmaceutică declară ca scop principal consilierea pacienților pentru a îi ajuta să își îmbunătățească starea de sănătate.

Farmacia pune la dispoziție o gamă diversă cu produse medicamentoase, care necesită rețetă sau sunt disponibile fără prescripție medicală. Pe lângă acestea, puteți găsi în ofertă și parafarmaceutice, cosmetice, ceaiuri, aparatură medicală. Societatea farmaceutică se află pe strada Republicii nr. 26, în Oradea, județul Bihor.

Farmimpex Oradea susține prepararea rețetelor magistrale și oficinale. Pentru a afla mai multe despre produse și oferte puteți accesa site-ul: www.farmacia-farmimpex.ro. sau pe pagina de Facebook Farmacia Farmimpex.

   Date de contact:

  Tel:  0259 – 430 – 820

  Fax: 0259 – 418 – 018

  Email:  [email protected]

Program: Non-Stop

 

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie