Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
euphoria biergarten oradea1

Euphoria Biergarten Oradea

Euphoria Biertgarden Oradea și-a deschis ușile pentru clienți în anul 2018, iar de atunci este unul dintre cele mai apreciate restaurante din Oradea. Restaurantul face parte din portofoliul Euphoria Biergarten care este prezent pe piață de peste 20 de ani cu locații în Cluj și Arad.

Locația este apreciată pentru preparatele realizate după rețetele originale ale bucătarilor care respectă cele mai înalte standarde pentru a livra cele mai calitative preparate. Folosesc ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate, iar combinațiile unice de gusturi oferă o experiență culinară completă.

Euphoria Biergarten îți pune la dispoziție o experiență unică pentru Oradea prin serile tematice pe care le organizează. La serile culinare internaționale ai ocazia să deguști preparate tradiționale ale diferitelor culturi internaționale, în timp ce atmosfera este completată și de muzica specifică culturii respective. Până acum, la serile culinare au putut fi degustate preparate din Grecia, Cuba, America, Italia, Spania, Mexic și Ungaria, iar lista o să continue! Pe site-ul Euphoria Biergarten și pe Facebook poți găsi mereu lista evenimentelor viitoare.

În plus, în locație poți organiza și evenimente private, așa că dacă urmează să ai o petrecere de firmă sau o prezentare de susținut, cei de la Euphoria Biergarten îți vor pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a organiza un eveniment reușit.

euphoria biergarten oradea4

Restaurantul are o capacitate de 350 de locuri și poți să te bucuri de una dintre cele mai unice experiențe atât în interior, cât și pe cele două terase (o terasă exterioară și una interioară). Iar pentru că cei de la Euphoria iubesc patrupedele, la fel ca și în celelalte locații Euphoria Biergarten, poți să-ți aduci animalul de companie cu tine.

Pentru zilele în care vrei să te bucuri de mâncarea bună, dar timpul nu-ți permite să ajungi în locație sau pur și simplu vrei să te relaxezi luând masa acasă, de la Euphoria Biergarten Oradea poți comanda online preparatul tău preferat care-ți va fi livrat acasă.

Program: Luni – Duminică: 09:00 – 00:00

Contact: Telefon: 0745 393 333; E-mail: [email protected]

Web: Euphoria Biergarten Oradea

Facebook: Euphoria Biergarten / Oradea

Adresa: Mihai Eminescu, nr. 18 , Oradea, Romania

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie