Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
foto video în Oradea

Edmond Foto Video, servicii foto video în Oradea.

Uneori îți dorești ca momentele frumoase din viața ta să le poți păstra undeva pentru a fi retrăită bucuria lor. Cel mai bine poți păstra acum clipele de neuitat, cu ajutorul fotografiilor și a videoclipurilor realizate de către Edmond Foto Video. Așa după cum le spune și numele, poți apela la ei pentru servicii foto video în Oradea.

Edmond Foto Video este o echipă de profesioniști formată din fotografi și un cameraman. Serviciile oferite de ei sunt de calitatea și seriozitate maximă, pentru fiecare client.

Se apropie evenimentul mult dorit? Rezervă din timp data evenimentului tău! Contează fiecare clipă, fiecare moment, fiecare imagine ! Nimic nu este mai expresiv ca și o fotografie bine făcută, sau un video filmat din unghiurile potrivite. Vei putea să te uiți la ele și peste ani de zile pentru a retrăi poveștile de viață.

Echipa Edmond Foto Video promite să fie  oglinda dumneavoastră pas cu pas în cele mai importante momente ale vieţii. Este vorba de o echipă de producţie foto si video din Oradea compusă din tineri ambiţioşi, fotografi cu experienţă în domeniu.

Imaginile suprinse cu ajutor fotografiilor și videoclip-urilor făcute de către cei de la Edmon Foto Video vor reflecta adevărul, diversitatea emoţiilor și gesturilor, importanţa si încărcătura momentelor!

Trăiește momentele frumoase, și asigură-te că le vei putea revedea în cea mai bună formă, fie în poze, fie în filmări.

Iar dacă nu v-am convins prin vorbe, puteți verifica pozele și video-urile realizate de aceștia pentru a vă convinge singuri.Date de contact:

site: http://www.edmond.16mb.com/
Facebook: https://www.facebook.com/edmond.video/
Telefon 0746 79 66 10
mail: [email protected]

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie