Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Don King Pizza

Don King Pizza

Don King Pizza își găsește locația într-un loc plăcut, la o mica distanță de mers cu mașina din centrul orașului orădean. Amabilitatea personalului este una deosebită, cât și serviciile de preparare și servire a pizzei sunt unele excelente. Aici la Don King Pizza ingredientele își găsesc rapid locul pe aluatul lucrat cu grija de mâinile dibace ale preparatorului îndrăgostit de ceea ce face.

Deschis din 2010 localul Don King Pizza și-a făcut o promisiunea încă de la început, aceea de a respecta întotdeauna gusturile clienților prin alegerea ingredientelor care i-au făcut pe musafiri să revină de fiecare dată și să descopere același gust mereu. Prin această promisiune clienți au fost satisfăcuți și doritori în a mai ajunge aici, unde savoare pizzei este întotdeauna la fel.

Sortimentele pizzei satisfac fiecare gust și ceea ce descoperi la Don King-Pizza nu vei mai întâlni în alte pizzeri. O nouă perspectivă pe care o aduc în prim-plan este aceea de a creea pizza pe mărimi, făcându-i deosebiți pe cei de la King Pizza, deoarece reușește să bucure fiecare oaspete. Dacă nu ai călcat pragul acestei pizzeri până acum, aceștia te așteaptă să le fi musafir, iar dacă ai mai fost pe aici personalul te așteaptă să te întorci cu drag.

Contact:

Adresă: Calea Aradului numărul 62, Oradea

Programul pizzeriei:

Luni – Duminică: 9:00 – 21:30

Telefon: 0735 550 550

Facebook: www.facebook.com/donkingpizza/

Site: www.donkingpizza.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie