Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)

Din Grădină, by Lioara.ro- cele mai proaspete preparate

Restaurantul Din Grădină, by Lioara.ro vă pune la dispoziție o gamă de salate proaspete, sandwich-uri, supe creme, și deserturi. Toate pregătite într-un mod cât mai natural, fără zahăr și cu produse proaspete.

Proprietara restaurantului, Lioara Ciugudean, are experiență în nutriție, fiind ea însăși consultat nutriționist. Cel mai mare interes al ei îl reprezintă o alimentație sănătoasă. Astfel, preluarea restaurantului Din Grădină a ajutat-o la îndeplinirea scopului de a servi o mâncare sănătoasă, cât mai naturală. Restaurantul a cunoscut o diversificare a produselor în ultimele trei luni, care nu se va opri aici.

Nu se folosește zahăr în pregătirea niciunui produs. Deserturile delicioase sunt preparate cu îndulcitori naturali, Green Sugar, care nu modifică deloc gustul. Este apreciat atât de adulți, cât și de cei mici.

Salatele pe care le găsiți aici sunt diverse și gustoase. Carnea folosită este de trei tipuri: bacon, pui și ton. Brânzeturile sunt din surse sigure, produse de înalte calitate. Supele creme sunt preparate cu multă grijă, tot în cadrul restaurantului. Numai bune pentru un prânz ușor, cu gust și care are grijă de sănătatea dumneavoastră.

Sandwich-urile au în compoziție, baghete și chifle fără amelioratori, cu un conținut scăzut de gluten. Un alt tip de produs, îl reprezintă wrap-urile, care sunt făcute cu lipie integrală din grâu, sfeclă și ovăz.

Băuturile din meniu constau în sucuri proaspete, presate la rece, obținute dintr-o combinație de fructe și legume. La acestea se adaugă pudre alcaline care contribuie la menținerea unei alimentații sănătoase.

Smoothie-urile sunt de două tipuri: fitness, și pentru copii. Acestea au ca bază caldă lapte vegetal și diferite semințe.

Nu în ultimul rând, cafeaua servită la restaurantul Din Grădină, organică și cu un gust intens. Boabele de cafea nu au fost date cu pesticid, astfel calitatea este de primă clasă.

Deoarece la Din Grădină, by Lioara.ro, sănătatea este pe primul plan, toate preparatele din listă sunt compuse cu grijă. Veți găsi mâncăruri pline de gust, care pot fi servite și de cei care suferă de diferite probleme de sănătate, precum: diabet, probleme cu greutatea, etc.

Vă invităm să treceți pragul restaurantului pentru a vă convinge singuri de cât de gustoase sunt produsele din meniu! Dacă nu aveți timp, vă aduc ei comanda. 

Date de contact:

Adresă: Str.Republicii Nr. 25 Oradea

Telefon: 0770 523 768

Website: https://dingradina.com/

Facebook: https://www.facebook.com/dingradina/

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie