Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
David’s Pizza Coffee

David’s Pizza Coffee

David’s Pizza Coffee își are locația în apropiere de centrul Oradei,situându-se la doar două stați de mers cu tramvaiul. Localul vă așteaptă să îi fiți musafir pentru a vă bucura de o unică invitație a învăluiri în savoare, aceea inedită experiență pe care o aduc în prim-plan cei de la David’s Pizza&Coffee prin gustul italian.

Experiența de peste 20 de ani în cadrul renumitelor pizzerii din Brescia și Milano își pune accentul pe calitatea produsului garantată, atât prin maeștri ce-i dau naștere, cât și prin ingredientele proaspete. David’s Pizza Coffee dorește să evidențieze autenticitatea produsului pe care îl crează, acesta fiind renumita pizza preparată cu o atenție deosebită.

Pizzeria vă așteaptă în fiecare zi, indiferent de anotimp, oferindu-vă posibilitatea de a-i descoperi gustul pur italian și pe terasa amenajată în perioada vernală, estivală, cât și autumnală. Spune DA provocări de a ieși să mănânci o pizza veridică  la care vă invită David’s Pizza Coffee și vei fi satisfăcut pe măsură, atât de savoarea ei, cât și de ospitalitatea personalului. Așadar, nu mai sta pe gânduri și vin-o să deguști o savuroasă pizza.

Contact:

Adresă: B-dul. Decebal, numărul 66, Oradea

Programul pizzeriei:

Luni – Vineri: 10:00 – 00

Sâmbătă – Duminică: 16:00 – 00

Telefon: 0359 419 142 / 0770 910 556

Facebook : www.facebook.com/Davids-Pizza-Coffee-365682213481893/

Site: www.davidspizza.ro

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie