Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Crazy Donut

Crazy Donut, gogoși înnebunitor de bune.

Când vine vorba de a servi un desert, nimic nu poate bate o gogoașă delicioasă. La Crazy Donut vei găsi cele mai gustoase gogoși, pe care le poți servi alături de o cafea bună sau ce altă băutură îți alegi din meniu, limonadă sau milkshake.

Gogoșile sunt pregătite cu ingrediente de primă clasă. Nu conțin arome artificiale,  amelioratori sau grăsimi vegetale.

Locația gogoșeriei este bine aleasă, într-una din cele mai încărcate zone din punct de vedere istoric. Este vorba despre renumitul Corso Orădean. Priveliștea din gogoșerie este un plus pentru întreaga experiență.

Gogoșile pregătite la Crazy Donut sunt calde, dulci, versatile și absolut delicioase. Opțiunile sunt multe: gogoși cu ciocolată neagră, cu oreo, ciocolată albă, ciocolată cu lapte, ciocolată cu portocale…. mmm. Și peste acestea se adaugă și diferite ingrediente care îmbogățesc gustul: arahide, cocos, bomboane colorate, arome de măr sau banane, și lista poate continua. Doar menționarea lor lasă gura apă.

Pe lângă o cafea sau o ciocolată caldă, în meniul băuturilor se regăsesc milk shake-uri de banane, fructe de pădure, zmeură, sau ciocolată.  Zilelor călduroase li se poate face față fie cu o limonadă simplă, sau cu una din fructe de pădure, căpșuni sau zmeură.

Crazy Donut este un proiect care luat naștere din dorința de a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor, dar și din dragostea pentru gustul dulce.  De ce crazy (nebune)? Pentru că totul este plin de culoare și energie, iar gogoșile sunt pregătite cu entuziasm de către echipa de aici.

Gogoșeria își așteaptă clienții pentru un desert cu zâmbet, care să asigure momentul dulce al zilei.

Date de contact:

Adresă: Calea Republicii nr 5 (pietonala din Oradea, vis a vis de grupul statuar)
Facebook: Crazy Donut Oradea
Site: http://crazy-donut.com
Telefon: 0743 306 744
Program: de luni pana vineri de la 09 A.M. pana la ora 8 P.M.
– sambata si duminca de la ora 12.P.M. pana la ora 8 P.M.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie