Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Burri - Pizza & Pizzanterii

Burri – Pizza & Pizzanterii este o locație ce oferă fiecărui musafir autenticitate provenită din gustul ingredientelor atent alese. Istoria restaurantului pizzerie își are rădăcinile în frământatul aluatului cu o dibăcie remarcabilă asezonată de făina integrală ce se transformă într-un blat proaspăt.

Ingredientele de cea mai aleasă calitate joacă un rol important în această istorioară a pizzei de la Burri – Pizza & Pizzanterii. Bucatele naturale și proaspete  aduc clienți din toate părțile țări și de ce nu chiar și ale lumi pentru a savura cu o intensitate absolută fiecare parte din istoria Burri – Pizza & Pizzanterii. Indiferent de anotimp localul își așteaptă oaspeți cu bucurie dorind să le încânte ziua cu sortimentele de pizza pe care le oferă. Locația deține și o terasă deosebită în care vă puteți savura pizza mult visată. Așadar, dacă îți trece prin gând întrebarea „unde să mănânc o pizza excelentă?”, răspunsul este la Burri – Pizza & Pizzanterii, dar ei mai aduc încă un plus de savoare vieții tale prin oferirea de meniuri zilnice la prețuri accesibile.Vizita la ei trebuie neapărat să nu se lase prea mult timp așteptată.

Contact:

Adresă: Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea numărul 3, Oradea

Programul pizzeriei:

Luni – Duminică: 12:00 – 23:00

Telefon: 0753 777 222

Facebook: www.facebook.com/burri.oradea/

Site: www.burri.ro/ 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie