Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
autonom rent a car

Autonom Rent a Car Oradea – închirieri auto.

În timp ce te bucuri de vacanțe, sau călătorii, nu vrei să îți faci griji cu privire la tarifele de taxi, orarele sau stațiile de autobuz. Vrei să explorezi, să improvizezi și să te bucuri de timpul tău. Pentru a avea libertate de mișcare, cel mai ușor este să închiriezi o mașină. Autonom Rent a Car Oradea oferă servicii de închiriere auto în județul Bihor.

Agenția de închirieri auto are o gamă variată de autoturisme noi, la prețuri accesibile pentru clienții. Un avantaj deosebit îl reprezintă livrarea gratuită a autoturismului închiriat la orice adresă de pe raza orașului Oradea.

Serviciile oferite de cei de la Autonom sunt de primă clasă. În lista de automobile disponibile vei găsi mașini diverse, care te pot ajuta în funcție de necesitățile tale. Asigură-ți o călătorie confortabilă și lipsită de stres, închiriind un autoturism. Vei avea parte de servicii de top, apelând la Autonom Rent a Car, aceasta fiind una dintre cele mai bune agenții de pe piață.

Dacă îți plănuiești o vacanță sau călătorie, și vrei să fii cât mai liber fără să depinzi de cineva, varianta cea mai bună este să apelezi la o mașină de închiriat de la Autonom Rent a Car Oradea.

Date de contact:

Site: https://www.autonom.ro/ro/inchirieri-masini-oradea

Tel:  +(4)0359.42.75.72
Adresa:
Piața Unirii Nr.5/  sau Aeroportul Internațional Oradea (OMR)

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie