Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Andrea Neag

Andrea Neag – life-coach

Sunt Andrea Neag, life-coach. M-am instruit cu școala cea mai veche de coaching din Europa: Noble Manhattan Coaching și aduc toate beneficiile acestei instruiri și orădenilor. Persoanele cu care lucrez sunt tare diferite, de la artiști plastici, antreprenori, până la funcționari publici. Chiar de pe continente diferite, întrucât am clienți din New York dar și din Bruxelles.

Mă bucur de frumusețea acestei meserii în fiecare zi și îmi doresc să acompaniez spre succes (în toate înțelesurile lui) cât mai multă lume. Ariile din coaching de care mă ocup în mod special sunt: stima de sine, atingerea obiectivelor, relația parinte-copil, relația de cuplu și mâncatul emoțional. Te invit cu drag să experimentezi și tu beneficiile coaching-ului!

Descoperă NED
Lucrez pe 5 arii in coaching și una este dedicată mâncatului emoțional- cauze, efecte și prevenire. În acest scop al pierderii kilogramelor într-un mod cu adevarat sănătos, am creat programul NED. Intri în acest program dacă vrei să slăbești și te-ai săturat de diete care au efect pe termen scurt și de bani cheltuiți aiurea. În NED ai parte de sesiuni de coaching individuale în care îți aduci la normal relația cu mâncarea și suport online, offline pana la atingerea obiectivului. Mișcare în aer liber, schimbarea stilului de viata.

Toate la un preț mai mult decât accesibil.
Așadar, te invit în cel mai complex program de slăbit!
Date de contact:

Website: www.andreaneag.com/ned
Telefon: 0742 665 019
E-mail: [email protected]
Facebook: OazaDeCoaching

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie