Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Allegria Oradea

Restaurant Allegria

Restaurant Allegria are un design unic, cu o plasare deosebită într-o istorică clădire restaurată recent cu ajutorul Episcopiei Romano-Catolice din Oradea care a devenit oaza de liniște din mijlocul Oradei. Amplasarea într-o asemenea clădire pune accent pe atmosfera care se crează prin tainele unui meniu variat. Un meniu care aduce un farmec aparte. Misterul mâncări îl înțelege fiecare persoană în felul său, iar alături de impresionanta așezare într-o clădire istorică reflectă un început, o după-amiază sau o seara memorabilă. Bucătăria restaurantului servește cu o bogăție de preparate mediteranene atent selecționate și concepute pentru savoarea fiecăruia.

Capacitatea restaurantului internațional Allegria este prevăzută cu 130 de locuri și 80 de locuri pe terasă, astfel Allegria vă îmbie cu preparatele sale indiferent de anotimp. Restaurantul este locul ideal pentru orice tip de întâlnire generând o atmosferă de neuitat, atât prin savoarea mâncării, cât și prin farmecul locului brăzdat de încărcătura timpului. Acel timp eclipsat de un trecut, un prezent și un viitor neașteptat. Astfel, dacă vă surâde gândul trăiri pentru câteva clipe în timp Allegria este locul perfect.

Contact:
Adresă: Strada Republicii 33
Programul restaurantului: Luni – Duminică: 11:00 – 23:00
Telefon: 0359 449 899
Facebook: www.facebook.com/allegriaoradea

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie