Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

14 aprilie, 2018 10:00 am - 15 aprilie, 2018 6:00 pm

Detalii

Începere:
14 aprilie, 2018 10:00 am
Se termină:
15 aprilie, 2018 6:00 pm
Eveniment Category:

Locație

Timisoara, Romania
Timisoara, Romania Timisoara, RO + Harta Google

Acest tip de laborator (activitate), se adresează persoanelor care prin natura profesiei lor au activități fizice reduse care nu solicită îndeajuns, sau deloc, aparatul locomotor, această lipsă de activitate psiho-fizică conduce treptat la contracții musculare, probleme cu echilibrul și orientarea în spațiu dureri de cap și migrene, afectiuni ale coloanei vertebrale cauzate de blocajul la nivelul vertebrelor care împiedică o bună comunicare între creier și restul organelor.

Acest curs de tip laborator vă propune să pătrundeți într-o dimensiune mai profundă a încetinirii prin experiența mișcării subtile și conștiente a corpului. Este un concept de mișcare și de viață, care duce la [re]descoperirea și [re]cucerirea corpului ca ansamblu de elemente – majoritatea neutilizate în activitățile cotidiene – folosind energia, memoria și inima. Metoda propune o revizitare la nivel de mișcare și percepție a parcursului nostru evolutiv: luăm ființă în apă, ne petrecem primele luni din viață în poziție orizontală și cucerim verticalitatea încet-încet și se evidențiază prin nașterea dansului ca suită de mișcări organice, impulsive și necenzurate de reguli și canoane.

Ce studiem:

– Acceptarea mesajelor corpului – Deschiderea și orientarea corpului
– Sensul și nonsensul mișcării
– Raportul cu spațiul
– Verticalitate
– Auto-exprimare și creativitate
– Teatru Dans Contemporan

Participarea la curs necesită un echimpament de mișcare lejer (pantalon, bluză și pantofi cu talpa flexibilă și cât mai subțire).

Locul de desfășurare al workshop-ului va fi comunicat cu maxim 3 zile înaintea începerii acestuia.

Participarea la workshop este pentru un număr de maxim 20 de persoane și are un cost de 300 RON/persoană.

Rezervarea unui loc se face prin achitarea unui avans de 100 RON in contul Asociației de Teatru Experimental Clandestin:
IBAN: RO55BTRL00501205L38755XX deschis la Banca Transilvania.

Pentru mai multe informații sunați la numerele de telefon:
0757 365 146
0740 308 321