Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

29 octombrie, 2016 12:00 pm - 2:30 pm

Detalii

Data:
29 octombrie, 2016
Timp:
12:00 pm - 2:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , ,
Sit web:
www.facebook.com/events/1173514739370369/

Locație

Hotel Impero
Hotel Impero Bulevardul Decebal, numărul 69
Oradea, Bihor România
+ Harta Google
Telefon:
0259 424 444
Sit web:

Care sunt obiectivele tale pentru următorul an? Ți-ai stabilit clar obiectivul pe care dorești să îl îndeplinești? Poate ai început o afacere sau ai vrea să începi o afacere? Te-ai gândit câtă muncă trebuie să investești? Câtă pasiune ai pentru domeniul respectiv? Care ar fi suma necesară pentru ca investiția să fie de succes? Cât timp îți va lua această afacere? Și foarte important ce te va face pe tine să reușești în domeniul afacerilor? Cu ce vei te vei deosebi tu de oferta de pe piața deja formată?

Dacă te-ai gândit vreodată la toate aceste aspecte vreau să îți spun că noi am găsit răspuns la ele. Vei descoperi cum sa treci de la o dorință la un obiectiv! Vei descoperi cum să îți programezi mintea pentru succes! Am găsit și afacerea perfectă!

Am găsit afacerea care te va ajuta să pășești în domeniul afacerilor, cu minim de resurse financiare, care nu necesită mult timp, în care vei avea destul timp pentru familia ta, pentru valorile și pasiunile tale și în care vei avea un profit de 150 % pe an! Interesat și interesant, nu? Toate aceste detalii și informatii le vei primi în cadrul workshopului de dezvoltare personală și financiară din data de 29.10.2016, orele 11:00 – 13:30, la Hotel Impero (lângă grădina zoologică), b-dul Decebal, nr. 69, Oradea.

Speakeri:

Horvath Gyula – Speaker, Director executiv la Kairos Planet International.

Gândirea strategică în domeniul afacerilor este parte integrantă a modului meu de gândire. Mediul de afaceri s-a dezvoltat și este într-o continuă schimbare. Singura constantă este faptul că totul se schimbă iar dacă noi nu ne vom putea adapta atât schimbărilor cât și cerințelor pieței vom deveni niște outsideri fără șanșe de câștig.

Pop Dumitru – Antreprenor, Investitor.

Sunt antreprenor de 17 ani. Am propriile mele firme dar de curând am observat că nu îmi mai ajungea timpul pentru mine și pentru familia mea așa că am fost nevoit să schimb aproape radical modul de a gândi „financiar” și am explorat de 3 ani domeniul investițiilor. Diferența mare dintre un antreprenor și un investitor este că antreprenorul are dedicat 100% din timp afacerii sale pe când investitorul are controlul timpului său și al finanțelor sale – 100%! Programul folosit de mine, în prezent nu spun că este cel mai bun dar sigur reprezintă munca mea de cercetare, de 3 ani în domeniul investițiilor și aduce un profit de 150% pe an!

Ana Cernea – Psiholog, Coach si Master NLP.

Am ales calea dezvoltării personale și formării mele ca psiholog din dorința de a ajuta cât mai multe persoane. Ulterior formarea și în Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) mi-a îmbogățit cunoștințele legate de modul cum funcționează mintea, care sunt tiparele de gândire, cum se formează ancorele și cum putem deveni liberi de anumiți stimuli care determină o anumită reacție comportamentală, cum putem trece de la o dorință la un obiectiv ș.a.m.d.

„Există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează”, Albert Einstein.

Marius Cernea – Coach și Master NLP.

Studiez și cercetez domeniul dezvoltării personale și îndeosebi potențialul fantastic al minții umane. Mă fascinează cum ne putem programa subconștientul să ne putem îndeplini obiectivele, iar acest aspect încă este un subiect „închis”. Modalitățile prin care ne căutăm scuze pentru situația actuală, cred eu că se apropie de sfârșit. Avem atât de multe căi de dezvoltare personală încât trebuie să îți dorești mult să păstrezi orice situație prea mult timp la același nivel. Cred că O.J. Simpson a concretizat foarte bine această situație prin următoarele cuvinte: „Ziua în care vei fi responsabil și nu vei mai căuta scuze, aceea este ziua startului care te va purta către succes!”

Informații și rezervări: 0756.617.959 (Marius Cernea). Intrearea este liberă.

Informații preluate de AICI.