Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

29 octombrie, 2016 2:00 pm - 5:00 pm

Detalii

Data:
29 octombrie, 2016
Timp:
2:00 pm - 5:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
www.facebook.com/events/1477352398958443/

Locație

Piața Unirii Oradea
Piața Unirii Oradea Piața Unirii
Oradea, România
+ Harta Google

Sâmbătă, 29 octombrie, vino și tu în Piața Unirii, în intevralul orar 13:00 – 16:00, pentru a participa la cel mai mare experiment mondial de contact vizual.

Conectarea apare natural chiar și atunci când nu avem un tipar prestabilit, iar timpul acordat persoanei din fața ta va fi editat de tine în functie de confortul și autenticitatea experienței pe care ești invitat sa o intuiești/detectezi cu al tău al șaselea simț – cel al jocului. Apasă pe linkurile de mai jos pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba:

De ce ai nevoie ? Tu în persoana, curaj și ceva pe care să stai confortabil (cuvertură cu două pernițe, scaun pliabil, izopren)

Contribuția ta ajută la a crea o lume mai bună. Prin a te alătura familiei globale de susținători ai conexiunii umane, susții evenimente mondiale care promovează pacea și interconectivitatea umană. Te poți înregistra și contribui pentru a primi update-uri cu privire la eveniment: CLICK AICI.

Evenimentul se desfășoară simultan în mai multe orașe din lume și este organizat la nivel mondial de către cei de la „The Liberators International”

Lista orașelor participante: https://docs.google.com/document/d/1dycjvpldFI8jhsgpkYO2CWBXCseKqRwnKLgQ_UQABRE/edit

Ideea este simplă,

  • Vom avea câteva afișe în engleză, română și maghiară: „Unde este conexiunea umană? Împarte un minut de contact vizual pentru a afla…“
  • Apoi vom lua un loc pe cuverturi/izoprene/perne (puteți aduce ce vi se pare mai confortabil) să împărțim un moment de contact vizual împreună.
  • Ne bucurăm împreună de experiență și încărcăm clipurile pe site-ul The Liberators International/Perth Australia pentru a fi incluse în editarea finală ce va include clipurile din toate celelalte orașe.

Cum puteți contribui :

  • Prin distribuirea paginii evenimentului;
  • Prin a alege să faceți parte din echipa organizatoare;
  • De asemenea, va fi nevoie de contribuția a două persoane pasionate de fotografie-videografie.

Informații preluate de AICI.