Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

8 iulie, 2017 8:30 pm - 10:00 pm

Locație

Cetatea Oradea/ Oradea Fortress
Cetatea Oradea/ Oradea Fortress Cetatea Oradea
Oradea-Mare, 410100 Romania
+ Harta Google

Organizator

Visit Oradea

VAMA la Festivalul Medieval al Cetății Oradea

VAMA este una dintre cele mai populare trupe rock din România. A fost fondată în jurul lui Tudor Chirila și Eugen Caminschi, care s-au despărțit de VAMA VECHE, o trupă foarte apreciată fondată în 1996. Continuând tradiția fostei formații VAMA, a devenit una dintre cele mai iubite grupuri locale. Prin emisiunile sale și prin muzică, rebeli și visători au găsit de asemenea scăparea lor.

Muzica trupei este foarte asociată cu marea. Uneori furios, de altădată calm, dar întotdeauna complet liber – acesta este spiritul pe care îl întruchipează VAMA. Și asta a făcut-o populară mai mult de un deceniu. Trupa se desfasoara pentru oameni care isi vorbesc mintile si nu canta cu voce tare despre asta.

Tudor Chirila, cântăreață de la VAMA, este de asemenea un actor și producător de evenimente culturale. A inițiat Cruciada pentru Cultură, unul dintre cele mai importante proiecte culturale recente din România. Anul trecut sa angajat și într-una dintre cele mai mari campanii românești de mentorat în licee, vorbind cu adolescenții despre importanța de a face alegerile corecte ale carierei. Pentru toate acestea, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai prestigioși tineri lideri culturali din România.

Sâmbătă, 8 iulie, trupa Vama va concerta în cadrul Festivalului Medieval al Cetății Oradea.