Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

23 ianuarie, 2017 7:00 pm - 9:30 pm

Detalii

Data:
23 ianuarie, 2017
Timp:
7:00 pm - 9:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,
Sit web:
www.teatrulreginamaria.ro/trupa-iosif-vulcan/descult-in-parc-2/

Locație

Sala Arcadia
Sala Arcadia Pasajul Vulturul Negru
Oradea, Bihor România
+ Harta Google
Telefon:
0726 679 153
Sit web:

Organizator

Teatrul de Stat Regina Maria
Telefon:
0723 164 725
Email:
teatruloradea2003@yahoo.com
Sit web:
http://teatrulreginamaria.ro/trupa-iosif-vulcan/

Luni, 23 ianuarie, ora 19:00, Sala Arcadia va fi din nou gazda spectacolului Desculț în parc de Neil Simon, regia artistică Sebastian Lupu.

O sclipitoare comedie romantică, Desculţ în parc înfăţişează eforturile a doi tineri căsătoriţi de a-şi construi viaţa împreună şi, mai ales, de a-şi armoniza personalităţile ce dau naştere la manifestări şi sentimente adeseori contradictorii.

Impulsivă şi impetuoasă, Corrie Bratter îşi asumă unicul rol de a fi „soţia lui Paul” şi îşi investeşte întreaga energie în a-l face pe el fericit, în pofida dificultăţilor inerente la început de drum. Paul, avocat debutant care tocmai a câştigat primii săi şase cenţi într-un proces, are în schimb o fire mai rezervată şi o privire mai cumpătată asupra realităţii. Conflictul piesei se naşte din ciocnirea comică a naturilor lor diferite, care îi duce în cel mai scurt timp până în pragul despărţirii şi al divorţului. A umbla sau nu „desculţ în parc” rezumă metaforic conflictul dintre cei doi îndrăgostiţi. Spaţiul în care se va defăşura povestea lor de dragoste este un apartament minuscul, unde ninge prin luminator, încălzirea centrală e defectă, iar cămara va fi folosită drept dormitor în care încape un pat şi nimic mai mult. Comicul este accentuat de faptul că apartamentul fiind situat la etajul al şaselea într-un imobil fără lift, toate personajele îşi pierd respiraţia până să ajungă în acest spaţiu care nu promite nimic bun, şi totuşi…

La toate acestea se adaugă prezenţele extrem de spirituale ale vecinului Victor Velasco şi ale mamei soacre, Ethel Banks, cu personalităţi la fel de diferite ca şi cele ale tinerilor căsătoriţi.

DISTRIBUȚIA:

Paul Bratter: Andrian Locovei
Corrie Bratter: Mirela Lupu
Ethel Banks: Corina Cernea
Victor Velasco: Ion Abrudan
Instalatorul: Sebastian Lupu

Regia artistică: Sebastian Lupu

Scenografia: Vioara Bara

Data premierei: 21 septembrie 2008

Durata: 2 ore 30 minute cu o pauză

Informații preluate de AICI. Informații bilete AICI.