Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

25 martie, 2017 7:00 pm - 9:00 pm

| 25RON

Locație

Sala Arcadia
Sala Arcadia Pasajul Vulturul Negru
Oradea, Bihor România
+ Harta Google
Telefon:
0726 679 153
Sit web:

Organizator

Teatrul de Stat Regina Maria
Telefon:
0723 164 725
Email:
teatruloradea2003@yahoo.com
Sit web:
http://teatrulreginamaria.ro/trupa-iosif-vulcan/

Sâmbătă, 25 martie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia va avea loc cea de-a treia premieră din anul acesta a Trupei Iosif Vulcan: BARACA, de Aiat Fayez.

”Mare și Mic duc o viață simplă și liniștită, ritmată de micile job-uri și de ciondănelile cotidiene. Până în momentul în care Mare îi oferă lui Mic de ziua lui, o cască și un compleu cadou. Amândoi se lansează atunci într-un sistem artizanal și destul de ingenios de fabricare de bombe în oale de gătit sub presiune, pentru a se trezi foarte repede prinși într-o mașinărie care-i depășește.

S-a dat startul numărătoarei inverse. În jurul acestui duo ciudat, evoluează mai multe personaje care încearcă să tragă profit de pe urma lor. Ritmul fabricării bombelor se accelerează; Mare și Mic se profesionalizează și se îmbogățesc. Afacerea lor se transformă încet, încet, într-un veritabil imperiu financiar.

Iar ironia devine și mai mușcătoare când în magazinul lor încep să comercializeze măști de gaz, menite doar să mascheze locul în care se fabrică bombele, situat în spatele magazinului. Printr-un fel de joc pervers, dintr-o mică încropeală, BARACA ajunge să fie, în final, principalul furnizor de măști de gaz pentru ministerul …Sănătății!

Descriind acest bârlog al marelui banditism, BARACA pune în lumină, cu un umor scrâșnitor, compromisurile politicienilor și duplicitatea marilor piețe și a furnizorilor lor.”

Regia și scenografia: Tudor Lucanu
Traducerea: Ștefana Pop-Curșeu

Distribuția:
Mare – Alexandru Rusu
Mic – Pavel Sîrghi
Virginia – Alina Leonte
Bosco – Ciprian Ciuciu
Chinezu’ – George Dometi
Marwani – Sorin Ionescu

Următoarele reprezentații ale spectacolului vor avea loc miercuri, 15 martie (în cadrul campaniei UNITER – ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI) și sâmbătă, 25 martie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.

*Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani!

**Textul ”Baraca” a fost creat în contextul proiectului TERRORISM, organizat de ”Uniunea Teatrelor din Europa” și finanțat de Programul Europa Creativă.

Informații preluate de AICI

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]