Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2 decembrie, 2017 7:00 pm - 8:20 pm

Detalii

Data:
2 decembrie, 2017
Timp:
7:00 pm - 8:20 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/40002346/Profu%60-de-franzceza

Locație

Teatrul Regina Maria
Teatrul Regina Maria Piaţa Regele Ferdinand, nr. 6
Oradea, 410021 RO
+ Harta Google

Elevii clasei a douăsprezecea, zurlii și puși pe distracție, au parte, pe lângă agitația provocată de iminența examenului de bacalaureat, de tensiuni iscate de apariția noului profesor de franceză, „mișto, tânăr brunet, înalt…”, în care fetele descoperă un adonis, iar băieții un rival.
Această noutate dă naștere unor situații conflictuale, pentru aplanarea cărora e necesar să intervină chiar diriginta, al cărei interes este, de asemenea, îndreptat spre tânărul profesor. Naivitatea din care izbucnesc neînțelegerile creează comicul de situație, alcătuind un spectacol original, vesel și plin de viață.

Atât evenimentele în sine, cât și modul în care acestea sunt puse în scenă, îmbracă spectacolul într-o mantie a universalității, acesta fiind potrivit atât pentru adolescenți cât și pentru adulți.

Distribuție:
Antonia Panait: Georgia Căprărin
Tania Popescu: Anca Sigmirean
Anca: Denisa Vlad
Profu’: Sorin Ionescu
Cosâmbăcescu: Corina Cernea
Gigi: Alexandru Rusu
Anibal: Alin Stanciu
Heruvim: Eugen Neag
Iunona: Anda Tămășanu

Regia artistică și scenografia: Dan Mirea

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani!

? Persoanele care au achiziționat deja bilete, au posibilitatea să vadă spectacolul „Profu` de franceză” (care era inițial programat la ora 11:00) de la ora 19:00, sau să folosească biletele pentru a viziona spectacolul „Vrăjitorul din Oz” care va avea loc de la ora 11:00.

? Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00 – 13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro.
Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.