Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2 decembrie, 2017 7:00 pm - 10:00 pm

Detalii

Data:
2 decembrie, 2017
Timp:
7:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Category:

Locație

Moszkva Kávézó
Moszkva Kávézó str. Moscovei no.8
Oradea, 410001 RO
+ Harta Google

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 22 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.
Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

N.O.R. este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2012 la Oradea, odată cu reunirea actualilor membri din diverse proiecte rock anterioare. Componența actuală este: Paul Halasz (voce), Raul Oros (chitară), Sammy Tuli (chitară), Cristi “Copex” (bass) și Lucian Hulban (tobe)
Formația a debutat în 10 noiembrie 2012 la Moszkva Café din Oradea. Popularitatea trupei a crescut treptat, în acest moment N.O.R. fiind un nume cunoscut în rock-ul alternativ românesc.

Pe 2 decembrie, Implant pentru Refuz & N.O.R. vă așteaptă în Moszkva la un concert recomandat consumatorilor de muzică cu atitudine și mesaje ancorate în realitate

Biletele se găsesc la bar în Moszkva Kávézó şi costă 20 lei în avans şi 25 de lei în seara concertului la intrare.