Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

8 decembrie, 2017 10:00 pm - 9 decembrie, 2017 4:00 am

Detalii

Începere:
8 decembrie, 2017 10:00 pm
Se termină:
9 decembrie, 2017 4:00 am
Eveniment Category:

Locație

Lords Oradea
Lords Oradea Piata Unirii 2-4
Oradea, 410072 RO
+ Harta Google

Szanto Denis este un violinist/DJ de muzica electronica, pop, house, dance, si hip-hop, care si-a inceput cariera in anul 2015. Inca de pe atunci a fost primit cu bratele larg deschise de catre publicul din Romania, participand la mai multe festivaluri nationale si internationale. E o prezenta constanta in cadrul Untold festival, seturile lui avant un efect uimitor in cadrul audientei.

Un milestone in cariera lui Denis a reprezentat-o participarea ca artist invites in Franta la Snow Fest in Les Deux Alpes, cu Subcarpati, Argatu’, Suie Paparude, Vita de Vie. In Romaniaa bifat Colours Festival Oradea, Schulhoffest Sathmar in Satu-Mare, Blaj aLive Festival, unde a concertat alaturi de nume mari in muzica underground cum ar fi B.U.G. Mafia, R.O.A., Grasu XXL si multi altii, si Summer Pool Fest, unde a concertat alături legendarii Jack Perry,DJ Sava, WHODO, Loady, si multi alții.

Acestea fiind zise, share & invite & let the good times roll & dance! La Lord’s, vineri, 8 decembrie, de la ora 22, intrarea libera!

Enjoy that awesome mix that Denis has prepared for warming you up!

More details:
Facebook : https://goo.gl/zcjkSH
Instagram : https://goo.gl/r1nbQJ
Soundcloud : https://goo.gl/eZ5usL
YouTube : https://goo.gl/Ht152o