Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

26 ianuarie, 2018 6:00 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
26 ianuarie, 2018
Timp:
6:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:

Locație

Corporactive Consulting
Corporactive Consulting Olteniei, nr. 67
Oradea, 410538 RO
+ Harta Google

Vă așteptăm cu drag la lansarea cărții „Povești nemuritoare de vânzări”, în data de 26 ianuarie 2018, începând cu oră 18:00, la DoubleTree by Hilton Hotel Oradea.

?‍? Despre autor:
Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer în companii precum: Orange, Sony Ericsson, Intel Corporation. Nu mai este 50% corporatist, 50% antreprenor, ci este 100% antreprenor. Face doar ceea ce îi place la propria companie de training, adică training și consultanță în vânzări. Mai nou îi place să și scrie. Adrian a scris o carte de vânzări „Vând orice, oricând, oricui. Ce contează cu adevărat în vânzările B2B?” Dar și cumpără cărți multe.
Adrian a fondat și Sales Magazine – prima revistă de vânzări din România, scrisă de vânzători pentru vânzători.Din experiențe reale.
„Cititorii noștri au acces la idei bune, ce pot fi puse în aplicare din secunda doi. Ne adresăm vânzătorilor din orice industrie și venim în sprijinul lor cu resurse și informații care să îi facă să vândă mai mult și mai bine.”

? Despre carte:
„O colecție de povești adunate de la vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangentă cu vânzările – fie că sunt vânzători, antreprenori sau simpli oameni care trebuie să își vândă produsele, serviciile, ideile și de ce nu… să se vândă pe ei.
O carte utilă pentru toată lumea, cu exemple și lucruri puse în practică în România.”

Te așteptăm în data de 26 ianuarie pentru a descoperii împreună poveștile nemuritoare ale vânzătorilor români. Participanții vor putea achiziționa cartea pe durata evenimentului și vor face cunoștință cu Adrian Cioroianu.

• Data: 26 ianuarie 2018
• Ora: 18:00
• Locația: DoubleTree by Hilton Hotel Oradea