Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

30 octombrie, 2016 5:00 pm - 7:00 pm

Detalii

Data:
30 octombrie, 2016
Timp:
5:00 pm - 7:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,

Locație

Era Park Oradea
Era Park Oradea Calea Aradului, numărul 62
Oradea, Bihor 410223 România
+ Harta Google
Telefon:
0359 800 180
Sit web:

Organizator

Era Park Oradea
Telefon:
0359 800 180
Email:
marketing@era-oradea.com
Sit web:
www.era-oradea.ro

Va fi din nou sărbătoare la ERA Park! Cea mai iubită trupă de teatru pentru copii, Gașca Zurli, vine duminică, 30 octombrie, în centrul comercial, cu un nou spectacol: Întâmplări din lumea poveștilor.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 17:00, sub cupola ERA, iar pentru o vizibilitate cât mai bună, va fi reprodus pe un ecran LED gigantic. Ca de obicei, show-ul va fi unul distractiv, dar și educativ. De data aceasta, îndrăgitele personaje Zurli vor aduce la Oradea o poveste despre prietenie, sinceritate și fair-play, punând în scenă un spectacol magic al imaginației, plin de energie și culoare. Adică Zurli…

În episodul „Întâmplări din lumea poveștilor”, fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăța împreună cu cei mici două lecții importante: cea a prieteniei și a promisiunilor respectate.

La fel ca altor copilași, acesteia îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de scuze, apelând la șiretlicuri numai ca să nu își facă ordine între lucruri. Astfel dă de cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufița Roșie și Motanul din Pinocchio, care o învață cum să ascundă adevărul.

Copila este salvată, totuși, din această situație de către prietenii ei adevărați, Truli, Clopoțel, Zdrăngănel și Yupi, care nu doar că o vor ajuta să își facă ordine în cameră, dar îi vor arăta și cât de plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape și pui suflet în tot ceea ce faci.

Intrarea este liberă pentru toată lumea, astfel că iubitorii de distracție sunt așteptați cu mic, cu mare, la eveniment!