Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

6 iulie, 2016 8:15 pm - 10:15 pm

Detalii

Data:
6 iulie, 2016
Timp:
8:15 pm - 10:15 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/155597114851463/

Locație

Hotel Ramada
Hotel Ramada Calea Aradului, nr. 9
Oradea, 401223
+ Harta Google
Telefon:
0359 403 333
Sit web:

Organizator

Oradea Toastmasters

După cum ne-am obișnuit deja, săptămânal echipa Toastmasters din Oradea se strânge pentru a-și șlefui abilitățile oratorice deja dobândite sau în curs de dezvoltare.

Dacă totuși există persoane care nu au auzit despre acest proiect, vă informăm că: „Toastmasters International este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership. Primul club Toastmasters a fost înființat în 1924 în Santa Ana, California, ajungând în prezent la 14.650 de cluburi localizate în 126 țări și cu 313.000 de membri. Din 1924, Toastmasters International a ajutat oameni din toate categoriile sociale să devină mai încrezători în faţa unui public. În programul Toastmasters membrii învaţă prezentând discursuri şi dezvoltându-şi abilităţi de leadership într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă. Un motiv foarte important al succesului acestui program este acela că membrii îşi evaluează unii altora discursurile, nu există un instructor. Într-o şedinţă obişnuită, membrii susţin discursuri improvizate pe baza unei tematici bine stabilite, conduc întâlnirea şi îşi dezvoltă abilităţi legate de folosirea corectă a limbii, încadrare în timp şi prezentarea unor evaluări constructive. Membrii învaţă să comunice eficient având ca sprijin manualul de Comunicator Competent (Competent Communication manual) şi dobândesc abilităţi de leadership (conducere) pregătind diverse roluri în şedinţă şi completând manualul de Leader Competent (Competent Leadership)” – sursă text AICI.

Întâlnirea săptămânală Oradea Toastmasters din data de 6 iulie 2016, va avea loc în Sala Bordeaux, Hotel Ramada Oradea.

De asemenea, pentru ca seara să iasă conform așteptărilor dorite, rolurile principale vor fi preluate de:

Toastmaster: Lavinia Mihuț
Maestrul jobenului cu subiecte: Remus Toderici
Evaluator general: David Ghiță
Vorbitori: Mihai Tenț, Alex Sălăjan și Ciprian Cornea

„De ce ne întâlnim în fiecare miercuri?
Clubul #OradeaToastmasters ne oferă tuturor cel mai bun mediu de învățare pozitivă şi de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare dintre noi îşi dezvoltă abilităţile de comunicare şi de leadership. Toate aceste aspecte duc la dezvoltarea personală, profesională și la creşterea încrederii în sine” – sursă text AICI.