Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

10 iunie, 2018 1:00 pm - 11:30 pm

Detalii

Data:
10 iunie, 2018
Timp:
1:00 pm - 11:30 pm
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/164482847579560/

Locație

Parcul Cetății Oradea
Parcul Cetății Oradea Cetatea Oradea
Oradea-Mare, România
+ Harta Google

Festivalul Luminii – Oradea

Ce reprezintă Festivalul Luminii?

În prezent, ideea că fericirea este un lucru măreț, în calea căruia trebuie să alergăm mereu, a devenit tot mai populară. Prinși în agitația vieții cotidiene, adesea uităm că lucrurile mărunte, precum un zâmbet, un cântec sau găsirea unui strop de lumină la finalul zilei sunt, de fapt, cele care contează, cele care ne aduc bucuria sufletească.
Din acest motiv, încă din 2004, Cercetașii României și-au propus ca măcar pentru câteva ore să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte și, împreună cu partenerii lor, să transforme orașele în care trăiesc într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevenim copii și, indiferent de vârstă, să descoperim lucrurile care ne fac fericiți, să le luăm cu noi și să le ținem aproape până la următoarea ediție.

De ce?

Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locații din România, cu scopul de a crea un spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a oferi copiilor, tinerilor și voluntarilor de toate vârstele implicați o educație non-formală prin responsabilizarea lor și dezvoltarea abilităților de organizare în cadrul unui eveniment național.