Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

20 octombrie, 2016 8:00 pm - 10:00 pm

Detalii

Data:
20 octombrie, 2016
Timp:
8:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , ,
Sit web:
www.facebook.com/events/191525641286171/

Locație

Casa Darvas-La Roche
Casa Darvas-La Roche Strada Iosif Vulcan, numărul 11
Oradea, Bihor 410041 România
+ Harta Google
Telefon:
0770 570 372
Sit web:

Organizator

Casa Darvas – La Roche
Telefon:
0770 570 372
Email:
monumente.bihor@gmail.com
Sit web:
www.facebook.com/Casa-Darvas-La-Roche-628697203950459/

Sub genericul „Oradea Wedding Event”, Casa Darvas – La Roche îi invită pe viitorii miri și pe viitoarele mirese la un eveniment de consiliere pentru o nuntă superbă.

Cu toții știm că o nuntă este și un vis, dar și o provocare. Flori, rochii, costume, pantofi, coafuri, machiaj, poze, restaurante, prăjituri, băuturi, dansul mirilor, toate par floare la ureche până când trebuie să le organizezi și să te asiguri că în ziua nunții totul va fi perfect.

Pentru mai puține griji, specialiști în domeniu vin să le vorbească și să le împărtășească tinerilor din secretele lor, astfel încât și organizarea și nunta să se desfășoare cu zâmbetul pe buze:

  • Răzvan Achim – consiliere vestimentară mire
  • Denisa Deac – consiliere vestimentară mireasă
  • Speranța Torok – consiliere hairstyle
  • Roxana Vașca – consiliere make up
  • Dan Cheregi – consiliere sală de evenimente
  • Călin Dobai – consiliere foto
  • Maris Pușcov – consiliere dansul mirilor

O seară superbă, în care manechinele Graziela Models vor prezenta rochii de mireasă Antoanelle by Camelia Roatiș, rochii de seară Vera Voss by Natalia Neag, bijuterii unicat realizate de Monica Anton și pantofi de la Benvenuti, toate pentru o nuntă ca în povești!

Și asta nu e tot! Cofetăria Savor îi răsfață pe oaspeți cu prăjituri gustoase, prăjituri care vor fi acompaniate de vinurile albe, roșii și roze ale Cramei Recaș!

Atmosfera va fi caldă, primitoare, iar Casa Darvas înfrumusețată de decoruri splendide realizate din flori naturale de Shabby Events, și dezmierdate de acordurile fine de vioară, pian și contrabas ale formației „SsFOURzand”, Giordano Filomena, Ramona Chiș, Bodizs Ervin și Flaviu Seretoc.

Numărul locurilor este limitat, iar înscrierile se fac aici, pe pagina evenimentului, sau prin mesaj pe Facebook Casa Darvas – La Roche, prin care să ne specificați prenume, nume, număr de participanți (ex. Maria Pop, 3 persoane). Informații suplimentare la 0770 11 55 85.

Biletul de acces în Casa Darvas și la eveniment este 10 lei și include și taxa de fotografiere.

Oradea Wedding Event este organizat de Fundația pentru Protejarea Monumentelor Istorice din județul Bihor, în parteneriat cu Graziela Models, Shabby Events, Creativ Studio, One Media & Events, Benvenuti, Antoanelle by Camelia Roatiș, Vera Voss by Natalia Neag, Monica Anton, Patiseria Savor, Cramele Recaș, Superor Audio, Carrefour Oradea ERA, Izvorul Minunilor, respectiv Silver Hotel.

Informații preluate de AICI