Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

28 octombrie, 2017 4:00 pm - 8:00 pm

Detalii

Data:
28 octombrie, 2017
Timp:
4:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:

Locație

R&R bookstores & coffee houses
R&R bookstores & coffee houses Oradea-Mare, 410025 RO + Harta Google

Cursul “NU STA în BANCA TA – crește-ți performanțele de tânăr” se adresează în special liceenilor și celor care activează în Consiliile Elevilor și în organizații nonprofit, dar cu siguranță oricine va participa la acest curs va pleca acasă cu idei utile și practice.

Participarea necesită înscriere prealabilă: https://goo.gl/JtEzUn

Tematicile cursului din data de 28 octombrie sunt:
– 7 idei simple pentru prezentări reușite.
– De la IDEE la PROIECT.

Locație: librăria și cafeneaua R&R din Cetatea Oradea (lângă teatrul de vară)
Orele: 16:00-20:00

Cursul este organizat de Good Life Performers și Consiliul Județean al Elevilor și este ultimul curs din cadrul proiectului ”Antrenăm Vocea Tinerilor”, proiect organizat de către Consiliul Județean al Elevilor Bihor și finanțat de către Fundația Comunitară Oradea.

Participarea necesită înscriere prealabilă: https://goo.gl/JtEzUn

Primele 2 module din curs au avut loc pe data de 7 octombrie și au avut următoarele tematici: Modulul I: Dezvoltă-ți Inteligența Emoțională și Modulul II: Tic-Tac: atrage timpul de partea ta!
La următoarele două module sunt așteptați atât participanții de la primele 2 module dar și curioși care fie nu au putut ajunge fie nu li s-au părut suficient de interesante temele tratate în cadrul primului curs.

Tematicile cursului din data de 28 octombrie sunt:
– 7 idei simple pentru prezentări reușite
– De la IDEE la PROIECT.

Toate materialele necesare organizării acestui curs sunt suportate de către organizatori. Toți participanții vor primi câte un suport de curs tipărit cu informații valoroase cuprinzând toate cele 4 subiece abordate în cadrul cursului, iar cei care au participat la ambele întâlniri vor primi și o adeverință.

Participarea necesită înscriere prealabilă: https://goo.gl/JtEzUn

ATENȚIE! În cadrul cursului vor avea loc și 2 prezentări interactive despre variante alternative de a finanța un proiect. Participanții sunt sfătuiți să-și pună și bani de buzunar pentru că se vor face recomandări de cărți foarte relevante pentru tematicile cursului iar cei care vor cumpăra cel puțin 2 cărți vor primi încă una cadou.
De exemplu, dacă participantul cumpără 2 cărți din selecția de titluri de la editura Publica care va fi prezentată, va primi CADOU o carte în valoare de 39 lei de la aceeași editură (doar 4 oferte disponibile).
Participanții care cumpără publicațiile Asociației Good Life Performers vor primi CADOU cartea Enciclopedia prezentului (doar 4 oferte disponibile).

Despre trainer: Mark C. Lukács este specialist în comunicare și relații publice, formator autorizat ANC, ocupă funcția de PR & Marketing Manager în cadrul R&R Group, firmă care coordonează editura Ratio et Revelatio și librăriile și cafenelele R&R, este Partner & Chief Creative Officer la platforma de crowdfunding tesustin.ro și președinte fondator al Asociației Good Life Performers. În trecut, înainte de a-și fonda propia organizație, s-a implicat activ în Consiliul Național al Elevilor și diverse organizații nonprofit.

Despre facilitatori:
În cadrul cursului vor participa și 2 facilitatori care vor vorbi despre modalități alternative de finanțare pentru proiectele noastre.

În primul rând, Roxana Trifa, Grant Manager din cadrul Fundației Comunitare Oradea va prezenta Bursa Talentelor, un concurs de proiecte prin care doritorii pot primi peste 4.500 lei pentru ideile lor. Totodată, vă va oferi informații și sfaturi practice pentru ca ideile voastre să se transforme în proiecte veritabile, cu șanse mari de a fi alese de către juriul Bursei Talentelor chiar anul acesta.

O altă prezentare interesantă va fi făcută de Andrei Duma, fondatorul platformei tesustin.ro care ne va vorbi despre potențialul încă neexploatat al multifinanțării din România și cum vă puteți împlini visurile făcând apel la puterea comunității și obținând banii necesari pentru a vă vedea visul realizat. Prezentarea va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Participarea necesită înscriere prealabilă: https://goo.gl/JtEzUn