Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

18 noiembrie, 2016 1:00 pm - 4:00 pm

Detalii

Data:
18 noiembrie, 2016
Timp:
1:00 pm - 4:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
www.facebook.com/events/780913725382830/

Locație

Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”
Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Str. Armatei Române, nr. 1/A
Oradea, Bihor România
+ Harta Google
Telefon:
0259-431257
Sit web:

Organizator

Cineclub Marienbad
Email:
cineclubmarienbad@yahoo.ro
Sit web:
https://www.facebook.com/CineclubMarienbad

Cu ocazia Zilei Porților Deschise, Mediateca vă invită la o discuție-dezbatere pe tema rock-ului de ieri și azi, a modului cum este el receptat de tânăra generație (sau chiar cântat, în caz că vom avea și membri ai unor trupe printre noi), semnificația acestui gen de muzică (revoluția rock), valoarea – sau non-valoarea, în caz că există detractori – reprezentanților mai de seamă, etc.

Ne regăsim sau nu în acest gen cu atât de multe sub-genuri și de ce. << Is rock still rocking the world?>> Pare o intrebare absurdă, într-o epocă în care concertele abundă și umplu stadioane, dar care este impactul lui real asupra lumii în care trăim?

Acestea și poate multe altele sunt întrebările la care incită un astfel de subiect. Precizăm că invitația se adresează elevilor de liceu.

Nu sunt admise argumente cu tentă religioasă.

*Ne-am bucura dacă cei care doresc să demonstreze un punct de vedere, sau să prezinte o trupă, curent etc, ar veni pregătiți cu mostre (2, 3 min.) copiate pe un stick. Vom avea aici un laptop și un aparat de proiecție. Informații preluate de AICI.