Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

27 octombrie, 2017 5:00 pm - 8:00 pm

Detalii

Data:
27 octombrie, 2017
Timp:
5:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://tacofresh.ro/concurs/

Locație

Taco fresh
Taco fresh Lotus
Oradea, RO
+ Harta Google

? Provocare picantă: cine rezistă la un burrito super picant? ?

Taco Fresh aniversează un an de la deschidere! ?
Cel mai bun mod de a sărbători restaurantul cu specific mexican? Un concurs de mâncat burrito. Nu orice fel de burrito, ci unul super picant, cum îi stă bine mâncării originare din Mexic.

Dacă ai curaj și îți place mâncarea picantă, Taco Fresh te așteaptă să te înscrii la cea mai picantă provocare: Burrito Hot Challenge! Concursul va avea loc în data de ? 27 octombrie, 2017, în Lotus, zona food court. Trei premii vor fi puse în joc.

Regulile concursului sunt simple: câștigă persoana care reușește să termine de mâncat un burrito picant ? în cel mai scurt timp, fără a apela ulterior la apă, lapte sau orice altceva care poate atenua gustul iute.

1⃣ Câștigătorul locului I va obține 3 vouchere Taco Fresh, în valoare de 50 de lei fiecare. 2⃣ Premiantului de pe locul al II-lea îi vor fi oferite 2 vouchere de aceeași valoare. 3⃣ Un voucher în valoarea de 50 de lei va fi câștigat de către ocupantul locului 3 în cadrul competiției.

? www.tacofresh.ro/concurs

Înscrierile se pot face până în data de ? 24 octombrie, iar participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani împliniți. Taxa de înscriere este de 30 de lei, suma cumulată din înscrieri va fi donată în scopuri caritabile Fundației Comunitare Oradea. ⭐

Dacă faci față provocărilor, Taco Fresh te așteaptă la Burrito Hot Challenge!

Numărul maxim de concurenți este de 20 persoane. Grăbește-te să fi unul dintre aceștia. Completează formularul de pe site-ul nostru pentru a intra în concurs.

? www.tacofresh.ro/concurs