Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

27 octombrie, 2017 6:00 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
27 octombrie, 2017
Timp:
6:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:

Locație

Bodega
Bodega Arany János, 7
Nagy-Várad, 415300 RO
+ Harta Google

De doua ori pe an, Behance prezinta Saptamana Portofoliului, o serie de evenimente fara precedent organizate de voluntari. Aceste evenimente s-au raspandit la nivel mondial, in sute de orase, cu scopul de a reuni profesionistii din domeniul creativ. In acest an aducem acest eveniment la Oradea, in Bihor, Romania, pentru a patra editie.

Cum se desfasoara evenimentul?
In 27 octombrie ne vom intalni la Bodega, in Oradea, strada Arany Janos, nr. 7 ca sa discutam despre creativi si creativitate.

Evenimentul dureaza 60-90 de minute, posibil mai mult, in functie de numarul de participanti pe care il vom avea. Fiecare participant va avea la dispozitie 5 minute pentru a-si prezenta portofoliul si pentru a obtine feedback asupra celor prezentate. Discutiile si feedback-ul vor fi oferite de invitatii nostri cu experienta in domeniu.

Poti participa, gratuit, chiar daca nu vrei sa iti prezinti portofoliul si vrei doar sa vezi ce au pregatit ceilalti invitati. Oricare ar fi varianta, te rugam sa ne contactezi la [email protected] ca sa stim din timp cati invitati vom avea si sa ne pregatim in consecinta.

Dupa eveniment poti ramane alaturi de noi pentru un party cu DJ Vick, powered by Bodega.

Premiu:
1 year free membership Adobe Creative Cloud.

Reviewers:
Dan Frînculescu, Executive Creative Director, Publicis Romania.
Bogdan Albulescu, Founder / Art Director, 4th Floor.
Ercsei Zsolt, UI / UX designer, QUBIZ.
Nemeth Laszlo, Art Director, WOAO Advertising.

Ce trebuie sa aduc?
Nu trebuie sa aduci nimic. Portofoliul tau (sau cazul pe care vrei sa-l prezinti) trebuie sa fie insa postat pe www.behance.net.

Pe cine contactez pentru mai multe informatii?
Evenimentul este organizat de WOAO Advertising in parteneriat cu Behance pentru comunitatea locala creativa. Poti sa ne contactezi la adresa [email protected]

SocialMedia:

Facebook Fan Page: https://www.facebook.com/BehanceReviewsOradea/

Twitter: https://twitter.com/BeReviewsRO

Acest eveniment va este oferit de WOAO Advertising si este sustinut de: Qubiz, Eightonesix, Vinurile Corcova Roy & Damboviceanu, Meatic, Bodega, Alfa Dekor, Universitatea Crestina Partium, Skin Novels, Cultura in Miscare.