Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

27 iulie, 2018 7:30 pm - 30 iulie, 2018 8:30 pm

Detalii

Începere:
27 iulie, 2018 7:30 pm
Se termină:
30 iulie, 2018 8:30 pm
Eveniment Tags:
, , , , , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1013169955551878/

Locație

pin Gradinita Americano-Romana Crinul
pin Gradinita Americano-Romana Crinul Str. Maresal Averescu 3A, 410060
Oradea,
+ Harta Google

Dacă ați avea ocazia să vă împliniți un vis din copilărie ați ratat-o?
Grațioasă, elegantă, suplă, manieratâ, cu o postură aparte…..într-un cuvânt balet

Baletul este ca o gură de aer de care ai nevoie atunci cand simți ca te sufoci, este emoția de care ai întotdeauna nevoie pentru a merge mai departe și mișcarea sufletului la auzul vocii pe care o iubești .

Baletul înseamnă sentimentul de libertate, înseamnă magia de a simti la unison cu cei care te privesc, înseamna dragostea de a dansa și de a face ceea ce iți place. Baletul este puterea romantismului care depășește granițele pe care le impunem. Baletul neo-clasic este baletul secolului XX care a fost exemplificat pentru prima data de către George Balanchine, cunoscut pentru expresivitatea mișcărilor sale și modul în care reușea să reprezinte fiecare sunet printr-un pas diferit. George spunea ca dansul este modalitatea prin care poți face ca muzica să devină vizibilă.

Cred ca adevarații dansatori sunt cei care fac din asta mai mult decât o pasiune, ei crează din mișcări un mod de a trăi și un mod de exprimare. Tehnică, emoție, disciplină, curaj, putere, dorință și plăcere este poate un sfert din rețeta ce formează un stil autentic de exprimare a sentimentelor prin dans.

Baletul la adulti este recomandat in principal persoanelor sedentare, pentru ca nu este foarte dificil până la urmă și corectează tocmai acele neajunsuri date de zilele petrecute la birou. Lucrează și indreaptă spatele, ceea ce pe termen lung înseamna mai puține dureri de spate în timpul zilei și o poziție a corpului mai bună și mai sănătoasă.

Programări mesaj pe FB sau la tel: 0743366085