Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

1 februarie, 2018 5:00 pm - 7:00 pm

Detalii

Data:
1 februarie, 2018
Timp:
5:00 pm - 7:00 pm
Eveniment Category:

Locație

Urban Place
Urban Place Tudor Vladimirescu nr. 75
Oradea, 410203 RO
+ Harta Google

Pentru ca am promis diversitate in randul evenimentelor #UrbanPlace, incepem luna februarie cu un workshop recomandat tuturor devoratorilor si pasionatilor de IT din Oradea!
Joi, 1 februarie 2018, de la ora 17:00, va asteptam la workshopul ” TRENDURI DIN IT IN 2018″, sustinut de Ramon Nastase

Intrarea este gratuita si se face in limita locurilor disponibile.
Persoanele interesate isi pot rezerva un loc sunand la oricare din numerele 0770 133 583 0749 979 270

„Numele meu este Ramon Nastase, am 23 de ani si sunt pasionat de IT&C (Retelistica, Linux, Securitate), training si dezvoltare personala.

Viziunea mea este sa creez cea mai mare comunitate IT din Romania prin cursuri, tutoriale, articole astfel incat oricine isi doreste sa poata invata si progresa mai usor in cariera.

Misunea mea este sa ajut persoanele care lucreaza sau doresc sa lucreze in IT sa-si atinga potentialul maxim in cariera atat prin training tehnic cat si training de mindset.

Fac asta prin intermediul tutorialelor mele de pe YouTube, (unde in prezent am peste 4000 de abonati si 180 de tutoriale), cu ajutorul blog-ului (al articolelor) si al cursurilor online din RamonNastase.ro Academy.

Experienta profesionala:

In ultimii 7 ani, de cand “am intrat” in domeniul IT, am avut sansa de a invata foarte multe lucruri.

Retelistica este domeniul meu de baza, dar pe langa asta am invatat foarte multe concepte legate de Linux, Securitate Cibernetica si Programare

Dupa cum am spus, practic retelistica de 7 ani, iar in prezent sunt certificat Cisco CCNP R&S si Security, CCNA Voice, CompTIA Security+ si LPIC-102 (Linux). Profil LinkedIn.

Livrez cursuri de 4 ani, am instruit peste 200 de studenti in centre universitare si corporatii (unde mi-am desfasurat activitatea timp de 1 an).”