Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 august, 2018 7:00 pm - 8:30 pm

| 20lei

Detalii

Data:
22 august, 2018
Timp:
7:00 pm - 8:30 pm
Preţ:
20lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/689872628040695/

Locație

Studio Act

Tot Ce-i Minunat în Lume

„Tot ce-i Minunat în Lume” vine pentru prima oara la Oradea, la Studio Act.
22 AUG – Miercuri – ora 19 00

Rezervări bilete pe pagina evenimentului sau la nr de tel 0757215221.
Preț bilet: 20 lei.

Spectacol recomandat 12+

Succesul piesei „Tot ce-i minunat în lume” („Every Brilliant Thing” – titlul original) a condus la ecranizarea acesteia de către HBO într-un spectacol-documentar. Povestea fetiței care încearcă să își determine mama să vadă lumea prin ochii ei și ajunge să descopere un milion de motive pentru care viața este minunată se joacă la Studio Act, în cadrul programului Festivalului de Teatru Independent OPEN STUDIO ACT!!!.

TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME
de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe
CU: Denisa Nicolae
REGIA: Nicolae Constantin Tănase
SCENOGRAFIA: Adeline Andreea Bădescu

Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea.

După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică VANNER COLLECTIVE lansează în București cea mai recentă producție teatrală a sa, „Tot ce-i minunat în lume”.

Spectacolul TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care VANNER COLLECTIVE a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium, în cadrul unui turneu național co-finantat de AFCN si de catre UNITER, Institutie de utilitate publica, prin fonduri din timbrul teatral.