Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

6 octombrie, 2016 - 10 octombrie, 2016

Detalii

Începere:
6 octombrie, 2016
Se termină:
10 octombrie, 2016
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,
Sit web:
ghidlocal.com/oradea/articole/toamna-oradeana-din-nou-pentru-oradeni-si-turisti/

Locație

Piața Unirii Oradea
Piața Unirii Oradea Piața Unirii
Oradea, România
+ Harta Google

Organizator

Primăria Municipiului Oradea
Telefon:
0259 437 000
Email:
primarie@oradea.ro
Sit web:
http://www.oradea.ro/

Se apropie din nou Toamna Orădeană. Cea de-a XXVI-a ediție va avea loc în perioada 6 – 9 octombrie 2016!

„Programul evenimentului va include o serie de activități și momente muzicale inedite, iar publicul se va putea bucura de o experiență completă care va include ritmuri de jazz, pop, evenimente culturale spectaculoase și multe surprize culinare. Toamna Orădeană vine anul acesta cu un program atent gândit pentru a aduce distracția în rândul vizitatorilor. Timp de patru zile organizatorii vor oferi orădenilor și turiștilor evenimente și activități culturale care să îi fac să fie mândri de un oraș în sărbătoare.

Porțile festivalului se vor deschide joi, 6 octombrie, începând cu ora 12, cu preparate delicioase, activități pentru cei mari și cei mici, dar și concerte susținute de artiști precum: Border Split, Soul Serenade, Koszika & the Hotshots sau Lucia & Muse Quartet. În zilele ce urmează, publicul se va bucura și de alte activități precum piese de teatru, vals pe picioroange, street dance și alte momente muzicale pregătite de unii din cei mai iubiți artiști printre care amintim: Carla’s Dreams, Holograf, Byron, Robin & The Backstabbers, O.N.E., Jazzybit, Magneton, Fely & Band, Klezmer Oradea sau U2 by Zen Garden. Cea de-a XXVI-a ediție a Toamnei Orădene se va încheia duminică, 9 octombrie cu un foc de artificii” – sursă text AICI.

Piața Unirii va fi împărțită, în aceste zile de sărbătoare, în zone de: relaxare, concerte, mâncare și activități pentru copii. „Cetatea Oradea va contribui la programul cultural al sărbătorii orașului din acest an, acolo urmând să fie organizate evenimente culturale sub umbrela Galei traficantului de Cultură. Tot în cadrul Toamnei Orădene, Teatrul Regina Maria va organiza, în data de 9 octombrie, un spectacol special creat pentru acest eveniment”.

Iar programul Toamnei Orădene 2016 este următorul:

Toamna Orădeană 2016 - program

Organizatorul principal, după cum ne-am obișnuit deja, este Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR) – Primăria Oradea -, în parteneriat cu fondatorii clujeni ai conceptului Street FOOD Festival în România

Sponsor principal: Kaufland
Partener oficial: Holsten
Parteneri: MyDeck, Teatrul Regina Maria, Kiss FM, Info Oradea, Bihoreanul, Jurnal bihorean, Bihari Naplo, Bihon, Erdon
Contact: Mihai Jurca, Director Executiv APTOR – e-mail: [email protected]