Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7 decembrie, 2019 12:30 pm - 5:00 pm

Detalii

Data:
7 decembrie, 2019
Timp:
12:30 pm - 5:00 pm
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1890077121344459/

Locație

Gekko Pub
Gekko Pub Gekko Pub + Harta Google

Fii și tu Mos Nicolae al blănoșilor!

🗓Când? 7 decembrie, ⏲ora 14:30,
🏠 Unde? Gekko Pub, str. Tudor Vladimirescu, nr. 40.

🧥 📿La târg o să puteți alege dintre hăinuțe, încălțăminte, bijuterii, decorațiuni, prăjituri și alte lucrușoare aduse de către voluntari și asociații. Ca de obicei, veți putea întâlni Asociațiile de protecția animalelor din județul Bihor.

🐕 Aceste produse le puteți cumpără, dar o să puteți și dona bănuți, pături, mâncare pentru căței și pisici, boluri, covorașe absorbante și tot ce mai credeți voi că le-ar fi de folos celor care se ocupă de animăluțele abandonate.

🎫Anul acesta o să avem un colțișor unde se vor putea face poze cu accessorii amuzante în schimbul unei sume de 10 RON, iar aceste poze o să fie trimise pe e-mail. Iar pentru că dorim să vă facem și vouă puțin Crăciunul mai fericit o să fie și o tombolă cu surprize drăguțe. Suma minimă pentru participarea la tombolă o să fie 10 RON.

Avem rugămintea de a distribui evenimentul ca să ajungă la cât mai multe persoane. Vă așteptăm cu drag să participați având în vedere că târgul are loc de 2 ori pe an, iar nevoile asociațiilor sunt foarte mari.

Luna Decembrie este despre bunătate, iubire și dăruire. Haideți să nu uităm de prietenii noștri. Ei au nevoie de ajutorul nostru să aibă un Crăciun fericit.
______________________________________

Legyél Te is idén a kis bundások Mikulása!

🗓 Mikor? december 7.-én, ⏲ 14:30 órai kezdettel
🏠 Hol? a Gekko-ban (Tudor Vladimirescu utca, 40-es szám).

🧥 📿Ruhák, cipők, kiegészítők, bizsuk, könyvek, sütik … itt mindent meg fogsz találni! Ha mégsem fogja meg semmi sem az érdeklődésed, segíthetsz pénz- vagy ételadománnyal is, amit ott helyben gyűjtünk össze. Mik lehetnek még hasznosak?

🐕 Ha mégsem fogja meg semmi sem az érdeklődésed, segíthetsz pénz- vagy ételadománnyal is, amit ott helyben gyűjtünk össze. Mik lehetnek még hasznosak?

🐈🐩Száraz kutya és macska eledel, konzervek, meleg plédek vagy takarók, pórázak, pelenkaszőnyeg, etetők stb. Mint már megszokhattátok, itt minden bihar megyei állatmentő egyesülettel találkozhattok és segíthettek rajtuk vásárolva tőlük és azok önkénteseitől.

🎫 Az eladó termékek mellett most valami újat is kitaláltunk 🙂 Idén lesz egy fotósarkunk, különböző vicces kiegészítőkkel, ahol 10 lejért egy fotós lekattint titeket és elküldi e-mailen nektek.
Továbbá hogy Nektek is legyen egy meglepitek Ünnepekre, egy tombolával is készülünk, ugyancsak 10 lejes részvétellel, ahol sok meglepi ajándék vár!

Kérünk mindenkit, hogy segítsetek minket az esemény megosztásával és barátaitok meghívásával, hisz csak úgy lesz sikeres az esemény ha sokan leszünk. Szeretettel várunk mindenkit, ne feledjétek, az egyesületeknek, azon belől az állatoknak nagyon nagy szükségük van Ránk.

A decemberi hónap a jóságról, szeretetről és odaadásról szól, így gyertek fogjunk össze és ne feledkezzünk meg a négylábu barátainkról sem. Ahoz, hogy nekik is egy szép Karácsonyuk legyen, szükségük van a mi segítségünkre.

https://www.facebook.com/events/1890077121344459/