Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

4 mai, 2018 8:00 pm - 5 mai, 2018 12:00 am

Detalii

Începere:
4 mai, 2018 8:00 pm
Se termină:
5 mai, 2018 12:00 am
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47005120/Szabo-Balazs-Bandaja

Négy év után új albummal jelentkezünk! A „Rajtad felejtett szavaim” lemezbemutató turné egyik, szívünknek igazán kedves állomása Nagyvárad!

Helyszín: Moszkva Kávézó (str. Moscovei nr. 8, Nagyvárad)

Jegyárak:
Early bird: 20 RON (limitált számú)
Elővételes jegy: 30 RON
A koncert napján: 40 RON

Papírjegyek kaphatók a Moszkva Kávézóban nyitvatartási időben, valamint online a Biletmasteren. Közvetlen link az online jegyvásárláshoz: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47005120/Szabo-Balazs-Bandaja

Vendég: Muzsik és Volkova

Szabó Balázs, a multiinstrumentalista énekes és bandája sajátos zenei és szövegvilágot alakított ki, ebbe hívja újra és újra kalandozni követőit. Balázs hosszú utat járt be a zenei fesztiválok nagyszínpadáig: előadói pályáját egy szál gitárosként kezdte, de mára Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarát vezeti. A magyar népzenét a könnyűzene különböző válfajaival és gyakran klasszikus zenei hangszereléssel ötvöző Szabó Balázs Bandája 2014-ben jelentette meg legutóbbi albumát, az Élet elvitelre címűt, ami szakmai és közönségkörökben egyaránt sikert aratott (2015-ben Fonogram díjjal is jutalmazták). Négy évvel az utolsó megjelenést követően tavasszal új nagylemezzel jelentkeznek, a „Rajtad felejtett szavaim” című album március végén jelenik meg, amit áprilisban egy lemezbemutató turné követ.

Facebook: www.facebook.com/szabobalazsbandaja
YouTube: www.youtube.com/szabobalazsbandaja
Instagram: www.instagram.com/szabobalazsbandaja

Muzsik és Volkova
Záhonyi születésű, magyar-orosz dalszerző testvérpár. Magyarországot a ZUP tagjaiként zenélték körbe az elmúlt 10 évben. 2016 nyara óta azonban megújult zenei irányvonal mentén, Muzsik és Volkova néven, duóban koncerteznek tovább. Zenéjüket az indiefolkos/akusztikus hangzásvilág jellemzi, amit ők csak „greengrassnek” neveznek. Magyar nyelvű dalszövegeikben a személyesség, valamint a társadalmi reflexió játsszák a főszerepet, ám de repertoárjukban számos orosz nyelvű feldolgozás is szerepel. Tavaly júliusban megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai zsűri díját.

Facebook: www.facebook.com/muzsikesvolkova
Bandcamp: https://muzsikesvolkova.bandcamp.com/
YouTube: http://bit.ly/MuzsikésVolkova_YT