Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 iunie, 2016 7:00 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
22 iunie, 2016
Timp:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/251278075248876/

Locație

Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”
Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Str. Armatei Române, nr. 1/A
Oradea, Bihor România
+ Harta Google
Telefon:
0259-431257
Sit web:

Organizator

Asociația Tasuleasa Social
Email:
comunicare@tasuleasasocial.ro
Sit web:
http://www.tasuleasasocial.ro/index.php?id=contact&main=contact

„Te-ai gândit vreodată cum e sa dormi pe munte? Vrem să învățăm încă 300 de persoane neexperimentate (împărțite în 12 grupe) totul despre drumeția montană. Așa că, ia-ți prietenii și hai la prezentare să aflați mai multe despre proiectul nostru.”

Vă surânde propunerea lansată mai sus, aceea de a explora natura și de a merge la pas pe munte? Tot la începutul textului scrie și ce trebuie să faceți pentru a lua parte la această mișcare de mare amploare.

Organizatorii traseelor montane, Asociația Tășuleasa Social în parteneriat cu Coca-Cola HBC și După Noi, au ajuns la cea de-a doua ediție a proiectului „Școala de mers pe munte”. Motivul pentru care se consideră acest demers ca fiind unul important este următorul: „a merge pe munte poate fi o pasiune, un sport, o activitate recreativă – dar oricare dintre acestea presupune o serie de cunoştinţe referitoare la tehnici, echipament, orientare în spațiu şi, în primul rând, atitudinea faţă de munte – de temeinicia însuşirii cărora poate depinde reuşita drumeţiei sau chiar viaţa drumeţului. Noi credem că astfel de cunoştinţe ne pot ajuta şi dincolo de domeniul lor specific, lecţia muntelui ajutându-ne să devenim mai omenoşi, mai solidari, mai sensibili la frumos şi mai responsabili faţă de natură” – sursă text AICIPentru mai multe informații despre proiect/pentru înscriere apasă AICI.

Iar, regula de participare la acest proiect este: să fii începător în acest domeniu frumos și să vrei să faci cunoștință cu natura la un alt nivel. Cei de la Asociația Tășuleasa asigură echipamentul montan, format din: sac de dormit, cort, saltea, mâncare, cazare, săli optime pentru cursuri etc. Singurul cost al participantului îl reprezintă drumul până în campusul Pasul Tihuța, în rest totul este gratuit.

Așadar, să ne vedem cu bine în data de 22 iunie 2016 de la 18:00 la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”, pentru a ne familiariza cu ideea proiectului, pentru a face cunoștință cu organizatorii și, de ce nu, pentru a merge pe munte!

*proiectul se adresează doar persoanelor majore.