Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

15 noiembrie, 2019 7:00 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
15 noiembrie, 2019
Timp:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/485592418954026/

Locație

Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea
Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea + Harta Google

Te așteptăm la concertul „Chemat la Lumină”, organizat în Oradea în parteneriat cu Biserica Penticostală Filadelfia Oradea.

Repertoriul abordat cuprinde atât piese de pe noul album, realizate de compozitori și aranjori români, cât și piese din repertoriul internațional.

A trăi ca lumină, și în lumină, înseamnă mai mult decât respectarea unor reguli morale; înseamnă transformare din interior spre exterior, prin Isus Hristos. Noul album “Chemat la Lumină” te invită la călătoria de la întuneric către lumina adevăratei vieți; fiecare piesă scoate la iveală remediul găsit în Isus Hristos și vrea să-ți lase bucuria de a fi în Lumină. Te așteptăm la unul din concertele noastre, ca să asculți live noile piese de pe album!
Sanctus Pro Deo este un ansamblu vocal – instrumental format din câteva zeci de tineri din toată țara. În cei 14 ani de existență, ansamblul a susținut peste 100 de concerte în cadrul celor 30 de turnee întreprinse în țară și în Europa.

Biletele se pot achiziționa online pe www.sanctusprodeo.ro offline în rețeaua bilete.ro – https://www.bilete.ro/info/retea.

https://www.facebook.com/events/485592418954026/