Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2 martie, 2018 7:00 pm - 8:20 pm

Detalii

Data:
2 martie, 2018
Timp:
7:00 pm - 8:20 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/40002507/Regele-Cerb

Locație

Teatrul Regina Maria
Teatrul Regina Maria Piaţa Regele Ferdinand, nr. 6
Oradea, 410021 RO
+ Harta Google

Vineri, 2 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare, REGELE CERB, de Carlo Gozzi, regia Alexandru Colpacci

Piesa de teatru „Regele cerb” gravitează în jurul imaginii regelui Deramo, care este convins de către prim ministrul Tartaglia că trebuie să se căsătorească pentru a lăsa un moștenitor la tron. Organizează în acest sens o serie de întrevederi cu fete din întreg regatul, fără să țină cont de statutul lor social. Cu ajutorul unor trucuri magice, reușește să-și găsească aleasa. Însă, acesta nu este un final fericit, ci chiar începutul unor serii de încurcături din ce în mai bizare.

Spectacolul orădean va păstra firul povestirii clasice, însă sub îndrumarea atentă a regizorului Alexandru Colpacci, basmul teatral al lui Carlo Gozzi se metamorfozează într-o poveste inedită, care îmbină ingenios gândirea de tip clasic, cu elemente contemporane. Magie, ştiinţă, tehnologie, poveşti de dragoste, intrigi politice, transformări miraculoase, toate acestea se vor întâlni pe acelaşi plan: al scenei de teatru, pentru a recrea o lume mitică şi fascinantă, cu nuanţe comice şi dramatice totodată.

Cu: Andrian Locovei (CIGOLOTTI), Răzvan Vicoveanu (DERAMO), Angela Tanko (ANGELA), Richard Balint (TARTAGLIA), Petre Ghimbășan (PANTALONE), Emil Sauciuc (DURANDARTE), Alina Leonte (CLARICE), Ciprian Ciuciu (LEANDRO), Sebastian Lupu (BRIGHELLA), Adela Lazăr (SMERALDINA), George Dometi (TRUFFALDINO), George Voinese și Tiberiu Covaci (MINIŞTRI)

? Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00 – 13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro.
Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0372/368.475.