Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 octombrie, 2018 7:00 pm - 10:00 pm

| 40Lei

Detalii

Data:
22 octombrie, 2018
Timp:
7:00 pm - 10:00 pm
Preţ:
40Lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2189343301338799/

Locație

Teatrul Regina Maria
Teatrul Regina Maria Piaţa Regele Ferdinand, nr. 6
Oradea, 410021 Romania
+ Harta Google

Organizator

Comedy Time

Profesiunea Doamnei Warren

Doamna Warren și partenerul său de afaceri, Sir George Crafts (Mihai Dinvale), administrează diverse bordeluri situate în marile orașe ale Europei. Fiica doamnei Warren, școlită la Cambridge, nu este de acord cu profesiunea mamei sale, cele două având viziuni asupra vieții total diferite. Ceea ce urmează nu e greu de închipuit… fiecare consideră că stilul său de viață este cel corect și încearcă să-și impună punctele de vedere.
*****
Una dintre cele trei „piese neplăcute” ale lui Shaw a avut premiera absolută în anul 1902 la un club de teatru din Londra, unde s-a jucat doar de două ori şi a fost interzisă vreme de 32 de ani.
Trupa care a jucat piesa în 1905, la New York, a fost arestată o noapte, iar producătorul a fost judecat şi condamnat.
Piesa a primit avizul de a putea fi jucată de un teatru profesionist la un an după ce autorul ei câştigase premiul Nobel.
Vă întrebaţi de ce oare a fost interzisă această piesă atâta timp? Pentru că Shaw demască imoralitatea societăţii engleze acoperită de falsa aparenţă, de filistinism şi ipocrizie.
Bernard Shaw abordează cu atâta îndrăzneală tema uneia dintre cele mai vechi meserii din lume: prostituţia. Căci ce este doamna Warren, cea care s-a înconjurat de mister, decât o fostă prostituată, devenită matroană de bordel?
Nimic altceva decât un personaj care încearcă să-şi ascundă atât trecutul cât şi prezentul de teamă ca fiica ei, crescută departe de această lume, să nu afle adevărul.
Bilete disponibile curând și offline, la Casieria Teatrului Regina Maria.
RSVP: 0752. 806. 143