Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

28 noiembrie, 2019 6:00 pm - 8:00 pm

Detalii

Data:
28 noiembrie, 2019
Timp:
6:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2536063703144788/

Locație

Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea
Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea + Harta Google

Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu mascote si personaje

Ho ho ho, Mos Craciun adevarat vine la Oradea impreuna cu prietenii sai in cel mai super spectacol de Craciun dedicat celor mici si celor mari.
In pragul Craciunului, cei mai cunoscuti soricei se afla in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie. Vor colinda personaje indragite din povesti. Sarbatorile vor fi puse in pericol de un personaj viclean, insa Eroii vor salva situatia si de data aceasta. Aventurile prin care trec indragitele personaje, le vor suda relatia de prietenie, iar prezenta magica a lui Mos Craciun o sa ii incante.
Fa din sarbatoarea Craciunului un prilej pentru a aduna toata familia si a imparti momente de fericire pura. Te provocam sa zambesti sincer, sa dansezi, sa canti si sa iti faci amintiri memorabile alaturi de noi! Mos Craciun vine doar o data pe an, insa imparte bucurie care sa iti ajunga 365 de zile.
Durata spectacolului: 60 minute

Distributia:
Mos Craciun si alte personaje de poveste
Scenariul si Regia: Sabina Arsenie
Muzica: Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Velea
Producator: Golden Party
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-14 ani)

Locatia: Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea
Data: Joi, 28 noiembre, ora 18:00
Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro. Eventim.ro, goldenparty.ro sau zilnic la casieria salii, Benzinariile OMV, libraria Humanitas, libraria Diverta, Carrefour, magazinele Vodafone, Telekom, sau inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Pret:
De la 25 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie, se filmeaza si se fotografiaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇
www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

https://www.facebook.com/events/2536063703144788/