Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

23 august, 2017 7:00 pm

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 27 august, 2017

Locație

Studio Act Oradea
Studio Act Oradea Str. Crinului, nr. 2
Oradea, Romania
+ Harta Google
Sit web:

Organizator

Studio Act

Open Studio Act!!! / 23-27 august 2017

Lume, luuumeee! 🙂 Ne-am întors! În perioada 23-27 august 2017, la Oradea are loc cea de-a doua ediție a Festivalului de Teatru Independent OPEN STUDIO ACT!!!, organizat de Studio Act.

Ce este OPEN Studio Act, ediția a 2-a ?

Pentru ediția a doua a Festivalului OPEN Studio Act!, vom invita trei spectacole de teatru independent din țară, și vom lansa un proiect experimental în parteneriat cu Universitatea de Arte din Târgu Mureș și Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în care studenți de la actorie și regie vor realiza două spectacole inedite pentru publicul orădean, sub denumirea de VISE. Aceste producții vor purta spectatorul într-o lume neobișnuită, în care va lua parte în mod activ la procesul de creație. Toate spectacolele VISE au o durată fixă (7 min. 38 sec.), și sunt realizate pentru un număr limitat de spectatori, accesul fiind pe bază de programare pentru un singur spectator pe VIS. Vor fi producții originale, bazate pe scenarii construite de studenți (viitorii regizori și actori), în spații neconvenționale.

Studio Act va deschide festivalul cu o nouă premieră, spectacolul „Vă plac bananele, tovarăși?”, un text de Szekely Csaba în regia lui Andi Gherghe, un one-man show cu Alin Stanciu, o coproducție între Studio Act și Teatru 3G Târgu Mureș. Cea de-a doua premieră a Studio Act din cadrul Festivalului va fi „Poveste din Transilvania” de George Ștefan, regia Andi Gherghe, un spectacol bilingv realizat cu actori români și maghiari. De asemenea, în fiecare seară de festival vom prezenta publicului orădean producții teatrale premiate din zona independentă românească.

Festivalul OPEN STUDIO ACT !!! este singurul festival de teatru independent din Oradea și datorită sprijinului primit din partea comunității și succesului primei ediții, echipa Studio Act vă propune ca acest festival să devină o tradiție.

Susține și tu OPEN STUDIO ACT!!! pentru a mări paleta de activități culturale din Oradea și de a încuraja activitatea independentă din România, care în ultima perioada are o voce puternică în peisajul teatral românesc!

Iată Programul Festivalului:

MIERCURI, 23 august

19:00 VĂ PLAC BANANELE, TOVARĂȘI?, de Székely Csaba, regia Ándi Gherghe, Studio Act Oradea și Teatru 3G Târgu Mureș – PREMIERĂ

21:00 – 23:00 „VISE” – spectacole experiment*

JOI, 24 august

19:00 PLEX**, după idei și texte de Eric Bogosian, cu Andrei Dinu și Andrei Stan, ArtScape Baia Mare

21:00 – 23:00 „VISE” – spectacole experiment*

VINERI, 25 august

19:00 IMPRO PATZAN SHOW, Studio Act Oradea

21:00 – 23:00 „VISE” – spectacole experiment*

SÂMBĂTĂ, 26 august

19:00 POVESTE DIN TRANSILVANIA, de George Ștefan, regia Ándi Gherghe, Studio Act Oradea – PREMIERĂ

21:00 – 23:00 „VISE” – spectacole experiment*

DUMINICĂ, 27 august

19:00 MaRó, de Székely Csaba, regia Ándi Gherghe, Yorick Studio Târgu Mureș

21:00 – 23:00 „VISE” – spectacole experiment*

*sunt două spectacole experiment cu durata de 7 minute și 38 de secude, pentru un singur spectator, realizate în cadrul festivalului de către studenți de la actorie și regie din Târgu Mureș și Cluj-Napoca, intrarea se face pe bază de programare, numărul de locuri fiind limitat (20 de spectatori în fiecare seară)

**spectacol nerecomnadat persoanelor sub 16 ani

PRET BILET: 20 LEI

Biletele se găsesc în Kosher, str. Crinului, nr.2. Informații și rezervări: 0771 438 892

Ediția a doua a OPEN STUDIO ACT!!! a primit o finanțare de 4.000 de lei din partea UNITER.