Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

25 iunie, 2016 6:00 pm - 8:00 pm

| 15RON

Detalii

Data:
25 iunie, 2016
Timp:
6:00 pm - 8:00 pm
Preţ:
15RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/583066388537783/

Locație

Sala „Florica Ungur”
Sala „Florica Ungur” Piața Regele Ferdinand, nr. 4
Oradea, Bihor România
+ Harta Google
Telefon:
0359.409793
Sit web:

Organizator

Formația Atmavan
Telefon:
0766 706 326
Sit web:
https://www.facebook.com/Atmavan.ro/timeline

India are o cultură deosebită, ba chiar misterioasă din unele puncte de vedere. La fel am putea spune probabil și despre alte culturi.

Drept urmare, întocmai libera exprimare și practicare a tradițiilor dorite aduc după sine și o serie de evenimente menite să prezinte oamenilor din jur aspectele pe care ei le consideră valoroase. De aceea, în curând va avea loc India Fest la Sala „Florica Ungur”.

„Universul a provenit din sunet. Toată energia universală este cuprinsă în sunetul originar. Cultura antică a Vedelor stăpânea ştiinţa sunetului transcendental prin cântarea de mantre. Prin repetarea mantrelor, o persoană se poate conecta cu izvorul originar al tuturor energiilor, având ca efect revigorarea corpului, liniştirea minţii şi realizarea naturii sufletului. Formația Atmavan vă invită la o asemenea experiență unică de conectare și armonizare cu sunetul transcendental prin muzică ” – sursă text AICI.

Programul va cuprinde momente precum: concert tradiţional, dans clasic, meditaţie pe mantre și bazar indian. De asemenea, participanţii beneficiază de bufet tradiţional indian și o carte cadou din înţeleciunea indiană.