Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

17 martie, 2018 8:00 pm - 10:00 pm

Detalii

Data:
17 martie, 2018
Timp:
8:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.iabilet.ro/bilete-implant-pentru-refuz-lansare-intre-deschis-oradea-33085/

Locație

Moszkva Kávézó
Moszkva Kávézó str. Moscovei no.8
Oradea, 410001 RO
+ Harta Google

„Între-deschis” tratează zona gri dintre gânduri, concepte și universuri antagonice, situându-se în tărâmul dintre vis și realitate.
Pe 17 martie, Implant pentru Refuz vă așteaptă în Moszkva la un concert recomandat consumatorilor de muzică cu atitudine și mesaje ancorate în realitate.
„Între-deschis” este primul extras de pe noul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în 2019. Noul single al trupei Implant Pentru Refuz, „Între-deschis”, tratează zona gri dintre gânduri, concepte și universuri antagonice, situându-se în tărâmul dintre vis și realitate. Single-ul va fi lansat în mai multe orașe, în cadrul unui turneu ce se va desfăşura în perioada 28 februarie – 30 martie. Piesa va fi însoțită de un videoclip, realizat de către vechii colaboratori ai trupei, Electronic Resistance.

Biletele s-au pus în vânzare la bar, în Moszkva şi costă 20 lei în avans sau 25 de lei în seara evenimentului la intrare.
iaBilet.ro https://www.iabilet.ro/bilete-implant-pentru-refuz-lansare-intre-deschis-oradea-33085/

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 22 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibiliă și plină de energie, IPR scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră, punând suflet în întreaga sa creație și împărţind puternice sentimente cu fanii săi.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
Octavian “Vita” Horvath – voce;
Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce;
Razvan “Meshu” Nicov – chitara;
Czifrak “Pista” Stefan – bas;
Alexandru Hera – tobe

https://www.facebook.com/implantpentrurefuz

https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
http://www.implantpentrurefuz.com/