Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

25 februarie, 2018 6:00 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
25 februarie, 2018
Timp:
6:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:

Locație

Moszkva Kávézó
Moszkva Kávézó str. Moscovei no.8
Oradea, 410001 RO
+ Harta Google

Organizator

Moszkva Kávézó

Ai testat vreodata daca tu poti fi hipnotizat? Daca raspunsul este “NU” inseamna ca a venit momentul! Andrei Voicu te invita la cel mai mare eveniment de hipnoza din Romania unde va incanta publicul cu un “altfel” de divertisment. Cu un simplu “DORMI SI TE RELAXEZI”, incepe distractia.

Hipnoza pe scena este un spectacol inedit, un spectacol interactiv in care publicul devine protagonistul iar hipnotistul un simplu indrumator, unde spectatorii vor experimenta un mod inedit de distractie, amuzament si relaxare. Atentie caci este pericol de experiente memorabile, rasete cu lacrimi si chiar dependenta!

Andrei Voicu: “M-ai vazut ca tot apar la TV in ultima vreme, pocnesc din degete, spun “DORMI SI TE RELAXEZI” iar lucrurile se intampla duminica, 25 februarie de la ora 18:30 . Poti fi chiar tu cel care va incerca cea mai tare senzatie. Rezerva-ti acum loc la cel mai mare eveniment de HIPNOZA din ROMANIA”.

Biletele sunt disponibile la bar (de la 1 februarie), în Moszkva Kávézó şi costă 25 lei în avans sau 30 de lei în seara evenimentului la intrare.

https://www.facebook.com/Hipnotistul