Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

8 decembrie, 2019 7:30 pm - 9:30 pm

Detalii

Data:
8 decembrie, 2019
Timp:
7:30 pm - 9:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
http://bit.ly/ConcertFUEGO

Locație

Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea Piata 1 Decembrie nr. 1, 410068 Oradea
Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea Piata 1 Decembrie nr. 1, 410068 Oradea Piata 1 Decembrie nr. 1, 410068
Oradea,

Luna decembrie va fi luna în care Paul Surugiu- Fuego, un brand al Crăciunului românesc, un adevărat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova și unul dintre cei mai iubiți artiști români va porni la drum cu un tur de forțe, un turneu eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă, spiritului românesc și valorilor autentice.

Nu rata concertul FUEGO Paul Surugiu din Oradea in data de 8 Decembrie 2019. Biletele sunt disponibile online in format fizic sau electronic!

Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Astfel că ne vom bucura împreună, într-un show de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat din păcate.

Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, două ore de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice!

Duminica, 08 Decembrie 2019, ora 19:30, la Casa de cultura a Sindicatelor Oradea, Parcul 1 Decembrie, Oradea

Cumpără bilete: http://bit.ly/ConcertFUEGO